Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HTC je u pozorišnom maniru napravio niz novih "reklama"! (VIDEO)

HTC je u pozorišnom maniru napravio niz novih "reklama"! (VIDEO)

Da li smatrate da je Robert Downey opravdao HTC-ov angažman? Pogledajte nove HTC-ove reklame čiji su članovi ekipe Robert Downey i Russell Scott

Još 2013 godine HTC je zvezdi Iron Man filma, Robert Downey-u dao gomilu novca kako bi ih reklamirao i postao praktično zaštitno lice kompanije.

Poznato je da je HTC pretrpeo ogromne gubitke tokom par proteklih godina i ova saradnja je trebala da im donese više fanova i samim tim bolje prihode. Robert je odličan glumac i fantastičan šoumen ali opet nije uspeo da zaustavi posrnuli pad profita koji je direktno vezan upravo za marketing.



Suma novca koju HTC ulaže u promocije i marketing uopšte nije naivna, međutim strategija reklamiranja koju imaju nije napadna što u današnje vreme nije profitabilni potez. No, kao i uvek HTC diše dušom umetnika pa tom filozofijom se vode i u marketingu. Nedavno se pojavio niz kratkih reklama u kojima učestvuju Robert Downey Jr i Russell Scott. Ustvari to nisu reklame. To su kratki video klipovi koji metaforično opisuju neke stvari koje su bitne za korisnike pametnih telefona. Teško je uopšte shvatiti šta je “pisac hteo da kaže” ali to nije razlog da mislimo da su video klipovi besmisleni. Veoma su čudni i zanimljivi tako da svakom gledaocu drže pažnju, sve što gledaoci treba da urade je da protumače umetničko delo.

HTC One M9 i jeste umetničko delo kada se uzme u obzir način izrade. On je u svakom pogledu jedinstven telefon i ako pročitate nešto više o njemu na priloženom LINKU sigurni smo da ćete se složiti sa nama.

HTC One M9 je predstavljen na MWC 2015 konferenciji i evo šta mi mislimo o njemu!

Pogledaje niz mini reklama: