Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei Mate 50 Pro je stigao u našu redakciju! (VIDEO)

Huawei Mate 50 Pro je stigao u našu redakciju! (VIDEO)

Evo koji su naši utisci koje smo stekli za tri dana igranja sa najnovijem premium telefonom; Huawei Mate 50 Pro.

Huawei nam je poslao njihov najnoviji premium telefon iz Mate serije kako bismo napravili recenziju. Naša redakcija nikada nije krila oduševljenje prema dobrim uređajima, pogotovo prema Huawei telefonima koje je ranije pokretao Android sa Google Servisima. Ako se sećate, nekada bismo neretko za neki Huawei telefon, kao što je recimo Mate 20 Pro, rekli da je najbolji na tržištu.

 



Situacija je sada malo drugačija obzirom da Huawei ima ozbiljnih poteškoća oko plasiranja svojih mobilnih uređaja na tržište budući da su sankcionisani po pitanju korišćenja Google servisa. Za sada se drže dobro, a neka rešenja koja su predstavili u vidu G Space aplikacije daju dobre rezultate.

Sa hardverskog aspekta, Huawei telefoni i dalje dominiraju, a što se softverskog aspekta tiče, iz godine u godinu su sve bolji i nezavisniji od Google-a. Najnoviji Huawei Mate 50 Pro donosi neke vrlo impozantne karakteristike na koje smo svi navikli kod premium modela iz ove serije. Kamere su mu fantastične, ako ne i najbolje kada je fotografija u pitanju. Baterija odlična, sa brzom tehnologijom punjenja. Ekran prostran, sa visokom stopom osvežavanja i sada sa Kunlun zaštitnim staklom za koje Huawei tvrdi da ima visok stepen otpornosti na ogrebotine i lom.

Sve u svemu, dosta toga imamo da vam pišemo i govorimo u predstojećoj recenziji Huawei Mate 50 Pro telefona, ali do tada pogledajte naš video u kojem govorimo o nekim prvim utiscima i najosnovnijim karakteristikama i sposobnostima telefona. Dodaćemo samo da je cena Huawei Mate 50 Pro telefona 160000 dinara.