Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Izivibe je prva pametna igračka za odrasle.

Izivibe je prva pametna igračka za odrasle.

I žene i muškarci će poludeti zvog ove "pametne igračke"! Žene će poludeti jer će iskusiti neverovatno sex iskustvo, a muškarci će verovatno poludeti od ljubomore... Sve u svemu, zanimljiv proizvod koji će uskoro pojaviti na tržištu.

Današnji telefoni su baš pametni. Pomoću njih možete poručiti picu, poslati email…. Ah da!!  Takođe ga možete pretvoriti u veoma naprednu sex igračku tj. vibrator! Izivibe je prvi pametni vibrator na svetu kojeg vibracijom napaja telefon. Kako kompanija obećava, korisnici će imati najbolje iskustvo ikada kada je reč o avanturama sa igračkama ovog tipa.

Izivibe se povezuje sa telefonom, ako tako možemo reći, gde putem njega emituje vibracije neophodne za nezaboravno uživanje. Tačnije, Izivibe poseduje ležište za telefon gde se on ubacuje i preuzima ulogu “glavne komande broda koji će zaroniti u dubok kosmos”.



>> Najbolje aplikacije za upoznavanje! <<

>> Sexy mama pravi zavodan selfie! (VIDEO) <<

>> Selfi ili Belfie, za šta ste vi? <<

Zapravo, onaj deo “broda” koji zaranja je načinjen od silikona koji se koristi u medicini a koji je antialergijski i potpuno bezbedan za korišćenje za šire mase.

Kada fizički povežete Izivibe sa telefonom, sledeći koraj je instaliranje besplatne Izivibe aplikacije. Ta aplikacija korisnicima omogućava kontrolu vibracije u više različitih ritmova ili inteziteta što detaljnije dočarava doživljaj. Ili ćete koristiti tastere za manipulaciju zvuka(fizičke tastere), ili traku sa tasterom za prevlačenje peko skale (na ekranu) ili ćete se prepustiti automatskoj vibraciji, izbor je na vama!



Bizarnije je to što određene šeme vibracija možete da delite sa vašim prijateljima putem email pošte ili društvenih mreža. Ukoliko vam se dopada ova igračka možete zapratiti Izivibe Twitter profil i rezervisati je odmah nakon lansiranja u prodaju.