Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lenovo je napravio selfi blic i verujte nam, fantastičan je! (VIDEO)

Lenovo je napravio selfi blic i verujte nam, fantastičan je! (VIDEO)

Gedžet koji svako želi. Dobrog blica nikad dosta. Pogledajte šta je Lenovo napravio!

Mnogo dobrih i inovativnih izuma možete naći Na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES 2015‚, sa druge strane možete naći mnogo bezmislenih i bespotrebnih proizvoda. Lenovo Vibe Xtension Selfie Flash tj. selfi blic sigurno nije promašaj godine! Ako se pitate čemu služi, iz naziva možete naslutiti da se radi o gedžetu koji može poslužiti kao poluprofesionalni blic za selfi fotografije! Jako zanimljiv proizvod, zar ne? I to samo za 29$.

Namenjen je da nadomesti nedostatak blica prednjoj kameri koja od kako se proizvode pametni telefoni nema blic.Selfi blic sadrži osam led lampica smeštene u okruglom metalnom kućištu sa plastikom preko njih koja blic pretvara u “meko” osvetljenje. Znamo da smo mogli reći da je Lenovo selfi blic difuzan međutim retko ko bi taj izraz razumeo. Takođe, sa zadnje strane selfi blica nalazi se taster pomoću kog možete praviti fotografije. Kako Lenovo navodi, ovaj selfi blic je kompatabilan sa bilo kojim Android uređajem, a priključuje se tamo gde ubacujete slušalice odnosno na 3.5 mm ulaz.



Zanimljivo je to da selfi blic zapravo ne pravi bljesak već osvetljava sve vreme, što je u suštini samo prednost jer tako kamerica može preciznije da fokusira osobu i napravi kvalitetnu fotografiju. Obzirom da se priključuje na 3.5 mm ulaz , vi je lako možete okrenuti prema zadnjoj kamerici i na taj način poboljšati fotografije odnosno zadnji blic.

Kako iz Lenovo kompanije govore, selfi blic može izdržati oko 100 bljeska jednim punjenjem telefona. Takođe navode da se neće prodavati u Americi ali će postojati mogućnost da se poruči preko interneta kada ga letos budu pustili u prodaju. Selfi manija fotografisanja je zvanično izmenjena!