Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LG i Samsung nam spremaju revoluciju pametnih uređaja!

LG i Samsung nam spremaju revoluciju pametnih uređaja!

Uskoro ćemo moći da svoj tablet ili laptop računar presavijemo i spakujemo u džep! pogledajte o čemu se radi!

Samsung Galaxy S6 Edge je ekstremno impresivan uređaj, međutim cela ta priča će se ubrzo promeniti kada se uzme u obzir šta to Samsung sprema za sledeću godinu. Kompanija se sprema za novi poduhvat koji podrazumeva savijanje i krivljenje telefona.

 



Nove informacije koje imamo govore da se Samsung i LG takmiče oko toga ko će pre predstaviti kvalitetniji savitljivi telefon. Obzirom da ove kompanije već trguju na tržištu zakrivljenih telefona, ove informacije nas ne mogu mnogo iznenaditi, međutim jedna tvrdnja neimenovanog zvaničnika iz odseka Samsung Ekrani nas je itekako zagolicala!

Industrija veruje da će se savitljivi ekrani najverovatnije komercijalizovati 2016 godine” navodi pomenuti izvor listu “Business Korea”.  Sve ovo nam govori da ćemo već sledeće godine moći da testiramo telefone koji imaju savitljive ekrane.

Ovo nije prvi put da čujemo ovakve tvrdnje jer smo i ranije imali prilike da čitamo o tome kako Samsung iza zatvorenih vrata uveliko radi na ovoj tehnologiji. Ovo što sada saznajemo je izgleda samo potvrda prethodnih glasina i Samsung-ovog napora da se cela priča savitljivih ekrana ostvari.

Pretpostavljamo da kada se pojave savitljivi ekrani i telefoni, neće mnogo vremena trebati da bi se ista ta tehnologija primenila na tablet uređaje, e-book-ove, laptopove i slično. Jednog dana će svako moći da presavije svoj laptop i spakuje ga u džep. Za sada mi smo veoma uzbuđeni ovom tehnologijom i njenom perspektivom!