Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Microsoft Edge za Windows 10 telefone će dobiti funkciju pozadinskog preuzimanja

Microsoft Edge za Windows 10 telefone će dobiti funkciju pozadinskog preuzimanja

Microsoft je u poslu do ušiju! Vidi se jasna želja da se trude da ispune zahteve svojih korisnika. Ako tako nastave Windows 10 za telefone i računare će biti pravi hit! 

Windows 10 za telefone i Microsoft Edge su trenutno u centru pažnje. Nekima je pozadinsko preuzimanje potpuno nebitna stvar a nekima je to jako bitno. Sve u svemu pitanje o sledećoj generaciji internet pregledača Microsoft Edge je da li će ili ne, podržavati neke vitalne stvari.

Još u aprilu, Microsoft Edge tim, poznat kao Project Spartan, je objavio da pozadinska preuzimanja na Windows 10 telefonima neće biti moguće što se tiče Edge internet pregledača. Međutim, dodali su da su otvoreni za “feedback” da u svakom momentu osluškuju potrebe korisnika.



Ispostavilo se da je feedback korisnika bio efektivan gde nam je Microsoft nagovestio da se radi na tome da preuzimanje u pozadini bude dostupno u Microsoft Edge internet pregledaču za Windows 10 telefone.

“Radimo na tome ali nismo sigurni kada će biti spremno. Verovatno ga neće biti u prvom izdanju.” rekao je Ade Bateman, program menadžer, na svom Twitter nalogu.

Prema novoj “Insider Windows 10 mobile (build 10136)” verziji, mnogi programeri su primetili da postoji sekcija u kojoj korisnici mogu da pregledaju nedavna preuzimanja. Pretpostavlja se da će upravo ta sekcija biti unapređena pa će se pozadinska preuzimanja verovatno pratiti u okviru toga.