Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje futrole koje mogu zaštiti telefon od vode ili snega!

Najbolje futrole koje mogu zaštiti telefon od vode ili snega!

Evo koje su to najbolje futrole koje će sprečiti vodu da dopre to telefona! Idealno za one koji idu na skijanje.

U 2017. godini su predstavljeni mnogi pametni telefoni sa IP sertifikatom koji ih štiti od prašine i vode. Međutim, zima je stigla, a naši stari telefoni i dalje nisu otporni ni na prašinu, ni na vodu. Samim tim, bilo bi pametno sačuvati svoj telefon tokom zimovanja barem dok sebi ne obezbedimo jedan takav premium uređaj koji direktno iz kutije dolazi sa IP68 sertifikatom.

 



Skijanje je strašno zanimljiv hobi i to je u suštini sve što vam treba kada odete na zimovanje. Međutim, još lepše je kada možete svoje iskustvo da podelite sa nekim drugim snimanjem video zapisa ili kreiranjem lepih zimskih fotografija i panorama. Kako se u tim situacijama telefon ne bi pokvasio i pokvario, potrebno ga je zaštiti od vlage. Neke futrole upravo to omogućavaju tako da smo napravili listu najboljih.

>> Kako načiniti telefon vodootpornim!? (VIDEO) <<

Lifeproof FRE

Ovo su vrlo kvalitetne futrole za telefon koje ga pre svega štite od padova i neželjenih udaraca, ali i od vode! Istina, Lifeproof FRE futrola jeste prilično skupa, ali je zato vrlo praktična jer omogućava korišćenje telefona u svim okolnostima, bilo da je u pitanju vlažno, ili prašnjavo okruženje.

Za sada, moguće je naručiti Lifeproof FRE futrolu po ceni od 89$ za sledeće modele telefona:

- Samsung Galaxy S8 / S8 Plus

- Samsung Galaxy S7

- Google Pixel 2 / 2 XL



- Google Pixel / XL

- LG G5

 



Mpow Universal

Ok, 90$ je stvarno mnogo za jednu futrolu koja pre svega nije dostupna za sve modele telefona, već samo za nekolicinu. Samim tim, potrebno je rešiti dva problema: cenu i kompatabilnost. Kompanija Mpow je upravo to uradila svojim univerzalnim “kesicama”, kako ih mi zovemo, za telefone koje ih štite od vode.

Svi telefoni ćiji ekrani nisu veći od 6 inča mogu bez problema da stanu u Mpow Universal futroli. Njihova cena je 8$ što ne bi trebalo da predstavlja problem. Štos je u tome što se “kesica” vakumira prilikom zatvaranja tako da ni kap vode ne može dopreti u njenu unutrašnjost tj. do telefona.

Činjenica je da završava Mpow Universal završava posao, ali je sa druge strane vrlo čudnog izgleda.



Blue Sky Basics

A šta mislite na torbicu koja je kompaktna i u isto vreme vrlo lepo dizajnirana, a štiti telefon od vode i na dubini od 35 metra? Blue Sky Basics nudi upravo to! Šta više, torbica ima dovoljno prostora da pored telefona spakujete svoje lične dokumente, tipa LK ili pasoš, i nešto malo novca ili platnu karticu.

Što se nas tiče, Blue Sky Basics je “all around” proizvod. Cena torbice je 20$ što je korektno.