Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji LG telefoni trenutno! [2017]

Najbolji LG telefoni trenutno! [2017]

Evo koji su to trenutno najbolji LG telefoni koje treba obavezno da uzmete u obzir ukoliko želite vrhunski LG uređaj.

LG je ogromna kompanija koja pored pametnih telefona proizvodi mnogo toga još. Prepoznatljivi su po sjajnim televizorima, odličnim, a povoljnim UltraWide monitorima i mnogim drugim uređajima.

 



Međutim, oni nisu toliko agresivni po pitanju marketinga kada je reč o pametnim telefonima. Njihov najveći rival, Samsung, daleko više ulaže marketing te svi mi nekako imamo utisak da su ove dve Južno Korejanske kompanije daleko jedno od drugih.

>> Ovo su najbolji LG telefoni do sada! [2016] <<

Pa, i nije baš tako. LG je primera radi ove godine imao priliku da prvi predstavi telefon sa takozvanim “beskonačnim” ekranom koji ustvari skoro pa nema ivice oko sebe. No, moramo priznati, Samsung je ipak nekoliko koraka ispred, ali ne više od toga.

Shodno navedenom, LG ima ponutu strašno dobrih telefona! Bilo bi pogrešno da o njima ne govorimo jer definitivno zaslužuju svoje “parče kolača”. Pa da krenemo.

LG V30

Iako je ovaj telefon je predstavljen prošlog meseca, on još nije dostupan za kupovinu van Južne Koreje. No, LG V30 je telefon koji je svakako vredan pomena i radovanja! Postaće vrlo brzo dostupan, u to ne sumnjajte…

LG V30 po pitanju dizajna je znatno slični LG G6 modelu nego svom prethodniku LG G20. To je svakako dobra stvar. LG V30 je lagan telefon, čvrsto izrađen i pre svega jako moćan. Sve one poznate funkcije LG V10 i V20 modela su i dalje prisutne kod V30 modela. Stim da LG V30 nema dodatan ekran i zamenljivu bateriju, ali zato ima sistem bežičnog punjenja i otporan je na vodu i prašinu.



LG V30 se takođe može pohvaliti time da je prvi telefon sa kamerom čiji je otvor blende f/1.6. To je slučaj sa primarnom zadnjom kamerom, dok sekundarna ima otvor blende f/1.9. Da dobro ste pročitali, LG V30 ima dve zadnje kamere što mu omogućava da napravi široke i ultra-široke fotografije, kao i one sa boka efektom.

Detaljnije karakteristike LG V30 telefona možete pročitati na priloženom linku:

>> LG V30 - karakteristike i cene <<



LG G6

Najnoviji flagship LG kompanije je predstavljen u februaru ove godine, kao naslednik modela LG G5 koji nije baš sjajno prošao prethodne godine. Ovaj put, LG G6 dolazi kao stakleni telefon čiji su bokovi metalni i čiji je ekran gotovo bez ivica oko sebe. To je prvi telefon na svetu sa tako malim ivicama oko ekrana na sve četiri strane.

Na poleđini, iznad fantastičnog čitača otiska prstiju borave i dve kamere čiji je senzor rezolucije 13 MPx. Jedna od te dve zadnje kamere ima objektiv od 71 mm, dok druga ima širokougaoni objektiv od 125 mm.

>> LG G6 je zvanično predstavljen! Pročitajte sve što treba da znate o njemu! <<



>>Kako podesiti slušalicu LG G6 telefona da radi kao zvučnik? <<

>> Kako saviti ćoškove ekrana na Android uređajima kao na LG G6 telefonu! (VIDEO) <<

Telefon takođe raspolaže sa velikom baterijom čiji je kapacitet 3300 mAh, kao i IP68 sertifikatom što znači da je otporan na vodu i prašinu. Za one kojima je zvuk baš bitan, LG je pripremio i Quad DAC za pojedine modele LG G6 telefona, kao i podrška za bežično punjenje.

Detaljnije karakteristike LG G6 telefona možete pročitati na priloženom linku:

>> LG G6 - karakteristike i cene <<

LG V20

LG V20 je lansiran u oktobru 2016. godine što ga čini telefonom koji nije stariji od godinu dana. Ako niste strpljivi i ne možete da sačekate LG V30, onda je V20 odličan izbor takođe. A i taj metalni dizajn je po našem ukusu daleko bolji od staklenog. Poput LG G5 modela, LG V20 ima dve zadnje kamere koje vam omogućavaju da napravite veoma dobre fotografije, takođe sa boka efektom!

>> LG V20 je zvanično predstavljen! Sve je duplo bolje! Dve kamere, dva ekrana… (VIDEO) [IFA 2016] <<

Za razliku od LG V30, model V20 ipak ima sekudarni, mini ekrann uz onaj primarni koji je dijagonale 5.7 inča i QHD rezolucije. . A što se karakteristika tiče, one su impresivne jer je telefon prilično mlad. Naime, unutar LG V20 telefona se nalazi Snapdragon 820 čipset, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije itd.

I LG V20 je obogaćen kvalitetnim audio sistemom pa tako on dolazi sa Quad DAC čispetom iz ESS-a. No, detaljnije karakteristike LG V20 telefona možete pročitati na priloženom linku:

>> LG V20 - karakteristike i cene <<