Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji telefoni sa zamenljivom baterijom!

Najbolji telefoni sa zamenljivom baterijom!

Evo koji su to, po našem mišljenju, najbolji telefoni sa zamenljivom baterijom. Dakle, ukoliko vam je bitno to da uvek možete da zamenite bateriju i svom telefonu produžite vek trajanja još jedan dan, onda bi trebalo da razmislite o ovim lepotanima! 

Telefoni sa zamenljivom baterijom su uvek bili kontroverzna tema, Mnogi malo napredniji korisnici priželjkuju da se mogućnost zamene baterije vrati kod vodećih telefona.

 



No, praksa proizvođača ne ukazuje da će se to skorije desiti budući da sve više vodećih, premium telefona dolazi sa nezamenljivom baterijom. Shodno navedenom, bilo bi fino da napravimo listu najboljih telefona sa zamenljivom baterijom.

Samsung Galaxy Note 4

Ovo je svakako stariji model, od pre dve godine, ali on se i dalje odlično drži kada se mnogo toga uzme u obzir. Pride, Galaxy Note 4 ima zamenljivu bateriju. Performanse telefona pružaju odlično korisničko iskustvo dok je postavka kamera iteako sposobna. Sada, kada je Galaxy Note 7 predstavljen, cena Note 4 verzije se dosta snizila tako da je ovo odlično rešenje.

>> Galaxy Note 4 je napravio impresivan 4K panoramski snimak leteći sa dronom! <<

Ukoliko uporedimo ekran Galaxy Note 4 telefonima sa ostalim novijim telefonima zaključićemo da ne kaska uopšte. Čak šta više, Galaxy Note 4 ima bolji ekran od brojih novijih telefona. Da podsetimo, u pitanju je AMOLED ekran dijagonale od 5.7 inča, sa rezolucijom od 1440 x 2560 piksela sa 518 ppi. Nema sumnje u to da ovaj telefon može da dostavi bogat prikaz slike.

Zamenljiva baterija je kapaciteta 3.220 mAh i inicijalno pruža dug život samom telefonu. Zamislite kako bi korisničko iskustvo bilo kada bi imali dve ovakve baterije i kada se jedna potroši, vi samo umetnete drugu i spremni za nov dan!

>> Samsung Galaxy Note 4 - karakteristike i cene <<



Резултат слика за Galaxy Note 4

LG G5

Najnoviji vodeći telefon LG kopmanije je G5 model. On je predstavljen ove godine na MWC konferenciji i zamislite, načinjen je od metala i plus ima zamenljivu bateriju! Kako to? Pa ovaj telefon spada u kategoriju “semi modularnih” uređaja. Upravo ta mogućnost dodavanja modula omogućava LG G5 telefonu da proširi svoju bateriju ili da mu se zameni postojeća.

LG G5 je opremljen Snapdragon 820 čipsetom, sa 4 GB RAM-a, 23 GB internom memorijom itd. Njega pokreće Android 6 Marshmallow i uz režim štednje G5 ima zadovoljavajuć vek baterije nakon poslednjeg punjenja.

>> Sve najbitnije o novom, modularnom LG G5 telefonu! <<



Ne možemo reći da se radi o prosečnom telefonu, već slobodno možemo konstatvovati da je u pitanju poslednja reč tehnologije. Uprkos tome, i njegovoj metalnoj konstrukciji, LG G5 se može koristiti kao uređaj sa dve baterije. Naravno, mislimo na to da uvek možete zameniti potrošenu bateriju svežom, koja je puna.

Samsung Galaxy S5

Kako je krenulo, zaboravićemo kada je Galaxy S telefon imao zamenljivu bateriju. Trend je takav da premium telefon mora biti napravljen čvrsto, da je otporan na vodu, prašinu i da je načinjen od premium materijala kao što su metal i staklo…



>> “SlowMotion” video snimci snimljeni sa Galaxy S5 telefonom! (VIDEO) <<

Samsung Galaxy S5 je poslednji telefon sa zamenljivom baterijom u svojoj liniji, a čak je i otporan na vodu. On ima solidne karakteristike tako da nema sumnje da će on zadovoljiti potrebe prosečne, pa čak i naprednije korisnike. Što je najbitnije, na internetu se mogu naći brojni CustomROM-ovi jer je podrška programera ogromna.

On dolazi sa baterijom kapaciteta 2.800 mAh što uopšte nije malo, dodatnu bateriju za njega možete pronaći za svega 10-15 dolara. Shodno tome, Galaxy S5 spada u najpovoljnije, ali dobre uređaje sa zamenljivom baterijom.

>> Samsung Galaxy S5 LTE-A G901F - karakteristike i cene <<