Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji, jeftini Xiaomi telefoni!

Najbolji, jeftini Xiaomi telefoni!

Evo koje Xiaomi telefone preporučujemo da sebi kupite jer je danas njihova cena prilično pristupačna. A jeste li čuli za Xiaomi uopšte?

Xiaomi pravi jako kvalitetne i povoljne telefone koji su za naše tržište u velikom slučaju “Best Buy”. Mi smo imali prilike da se lično upoznamo sa nekoliko budžetnih Xiaomi telefona. Oni su na nas ostavili jedan vrlo pozitivan utisak.

 



Međutim, nedavno smo se poigrali i sa malo skupljim, nekada premium telefonima, pa smo rešili da vam napišemo članak o njima i preporučimo vam ih. Telefoni koje ćemo sada spominjati su uglavnom oko godinu dana stari ili možda neki mesec više. Pa da krenemo!

>> Ovo su najbolji kineski telefoni! [2016] <<

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5 je flagship iz 2016 godine. Međutim, za razliku od Galaxy S7 i LG G5 modela, on ni na dan lansiranja nije koštao urnebesno mnogo. Još tada je koštao negde oko 400$. Sada, njegova cena je daleko niža. Tačnije, on sada košta 230€, a na KupujemProdajem.com ga možete poručiti.

Xiaomi Mi 5 se na raznim testovima pokazao vrlo dobro. On dolazi sa Snapdragon 820 čipsetom podržan sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Postoji i Pro verzija koja ima 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

U poređenju sa Galaxy S7, Xiaomi Mi 5 kaska najviše po pitanju performansi kamera. Međtim, vrlo je mala razlika između ova dva telefona, dok je cena drastično različita. Smatramo da se isplati uložiti 230€ u Xiaomi Mi 5, uštedeti preko 150€, a imati veoma sličan telefon Galaxy S7 modelu, po pitanju performansi.

Detaljne karakteristike Xiaomi MI 5 telefona možete pogledati na priloženom linku:



>> Xiaomi Mi 5 - karakteristike i cene <<

Xiaomi Redmi Note 3

Iako imamo Redmi Note 4/4X model, to ne znači da je Redmi Note 3 spreman za penziju. Doduše, on se nikako ne može porediti sa Xiaomi Mi 5 modelom, znatno je slabiji, ali ipak smatramo da sa svojom cenom, koja je oko 140€, i performansama dobra kupovina.

>> Xiaomi je predstavio dva nova telefona, Mi Note i Mi Note Pro. (VIDEO) <<



Ono što nam se dopada kod njega, pored dizajna, je njegova izdržljivost. Veoma čvrsto je napravljen, iako nije izrađen izjedna. Da, on ima metalnu zadnju masku, ali nije salivena na šasiju, već na plastiku koja se kači na telo teleofona.

Redmi Note 3 ima prostran ekran, dijagonale 5.5 inča, FullHD rezolucije. Ima 2 GB RAM-a i dolazi u dve varijante po pitanju čipseta.

Detaljne karakteristike Xiaomi Redmi Note 3 telefona možete pogledati na priloženom linku:



>> Xiaomi Redmi Note 3 - karakteristike i cene <<

Xiaomi Mi Note Pro

I vratili smo se na flagship uređaje te smo se za kraj odlučili da vam predložimo još jedan veoma moćan uređaj. Bićemo kratki. U pitanju je uređaj koji poseduje Snapdragon 810 čipset, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije…

On je sjano izrađen, sa staklom na poleđini i napred. Ima metalan ram sa malo čudno pozicioniram konektorom za punjenje. Prilično je tanak, to mu priznajemo za jedan telefon ovih proporcija i godinom lansiranja. On na poleđini ima kameru čiji je senzor rezolucije 13 MPx, a sa prednje strane kameru od 4 MPx.

Kada se podvuče linija, ovaj telefon je i danas izuzetno dobar i kod mnogih poznavaoca telefona poželjan. Jedina stvar koja se kod njega može uzeti kao ozbiljan nedostatak je pregrejavanje pri opterećenju.

Detaljne karakteristike Xiaomi Mi Note Pro telefona možete pogledati na priloženom linku:

>> Xiaomi Mi Note Pro - karakteristike i cene <<