Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

“Nezvanično lansiran” Google Pixel 3 XL! Evo kakvu kameru ima... (VIDEO)

“Nezvanično lansiran” Google Pixel 3 XL! Evo kakvu kameru ima... (VIDEO)

Sve je postalo javno po pitanju Pixel 3 XL telefona zbog mnogih curenja informacija! Pročitajte sve što znamo Google Pixel 3 XL telefonu koji još nije zvanično predstavljen…

U naslovu ovog teksta smo spomenuli da je nadolazeći Google Pixel 3 XL “nezvanično” lansiran jer su informacije, koje u ogromnoj meri cure, izuzetno precizne. Prosto je neverovatno kako je sve to moglo da se dogodi! Shodno tome, čini nam se da je Google na ovaj način želeo da rezerviše određen broj korisnika pre vremena tj. pre zvaničnog lansiranja svog novog Pixel 3 XL telefona.

 



Već sada znamo u kakvoj kutiji dolazi Pixel XL 3, šta sve od opreme možemo očekivati, kako on zapravo izgleda i kakve fotografije pravi. Naravno, u startu su informacije bile prilično šture i nepouzdane, možemo reći. Međutim, situacija se vrlo brzo izmakla kontroli te smo počeli da dobijamo prve fotografije telefona, a zatim i snimke…

U jednom od video priloga smo mogli da vidimo koje su specifikacije Google Pixel 3 XL telefona. Naime, on bi trebalo da dođe sa zarezanim ekranom (eng, notch) čija je dijagonal 6.7 inča. Umesto dve, on bi trebalo da ima jednu zadnju kameru, rezolucije 12.2 MPx. A kada je reč o unutrašnjosti telefona, Snapdragon 845, 4 GB RAM, 64 GB interne memorije i 3.430 mAh baterija je ono što čemu se možemo nadati. Prema videu koji nam je sve ovo otkrio, Pixel 3 XL dolazi sa čak tri prednje kamere sa identičnom rezolucijom od 8.1 MPx.

Ako nas pitate, ovo je smešno! Ove karakteristike ne bi ni slučajno trebalo da se nađu na jednom uređaju kao što je Pixel. Međutim, neka dalja curenja nas plaše i sve više uveravaju da se ne radi o nekom podmetanju ili grešci.

Posle mnogih fotografija koje ukazuju da određena osoba koristit Pixel 3 XL u javnom prevozu, pojavile su se kristalno jasne fotografije Pixel 3 XL telefona. Taj izvor dolazi iz Ukrajne i može se reći da on ima dobar smisao za fotkanje telefona jer su fotografije baš onakve kakve IT recezenti prave.



No, to nije najčudnije što je moglo da se dogodi. Navodno, Pixel 3 XL je zaboravljen u taksiju, nakon čega je pronađen i odveden na foto sesiju. Pa da li je to moguće?

Sve u svemu, na ovom linku možete pogledati sve te fotografije:

>> Pixel 3 XL - Puna rezolucija <<

Ali to nije sve! Curenje informacija o nadolazećem Pixel 3 XL telefonu tu nije kraj! Vrlo brzo nakon fotografija dobijamo i video u kojem se jasno vidi kako telefon podržava bežično punjenje.



I na kraju, kao “šlag na torti”, dobijamo nove informacije u vidu procurelih primer fotografija koje su načinjene kamerama Pixel 3 XL telefona. Prilažemo vam jednu fotografiju, a ostale tri možete pogledati na priloženom linku:

>> Pixel 3 XL - Primer fotografije <<

Eto… To je sve što znamo o Pixel 3 XL modelu koji tek treba biti prestavljen. Šta vi mislite, da li su ovo pouzdane fotografije ili ne? Postoji mogućnost da nas je Google sve “trolovao”, a ako nije, onda je izuzetno nespretan oko čuvanja tajni… A što se samog “hype”-a tiče, ovo je previše informacija da bi se ovakvi postupci svrstali u tu kategoriju.