Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Novi HIT! Gaćice za pametne telefone!

Novi HIT! Gaćice za pametne telefone!

Evo čega se jedan Japanski proizvođač igračaka dosetio, a za čim je ceo Japan poludeo! 

Kada je reč o pratećoj opremi za pametne telefone, raznovrsnost tih zanimljivih gedžeta može biti zapanjujuća. Korisnik sebi može obezbediti mnoštvo toga zanimljivog i pre svega korisnog, recimo držač za telefon, prenosive baterije, OTG kabel, zaštita za ekran, futrole i jođ mnogo toga. Naravno, postoje i maštovite futrole koje izgledaju veoma čudno kako bi privukle pažnju.  Međutim, da li ste znali da postoji donji veš za pametne telefone?

>> Ovaj fantastični štampač za pametne telefone će vam verovatno postati omiljeni gedžet! (VIDEO) <<



>> Ovo je praktično studijsko LED osvetljenje za pametne telefone! <<

>> 4 korisnih gedžeta za praktičniju svakodnevnicu! <<

U Japanu, a gde bi drugo, korisnici pametnih telefona imaju mogućnost da udostoje svog omiljenog digitalnog saputnika tako što će kupiti donji veš za njega. Da, da… Lepo ste pročitali!

Japanci, uglavnom tinejdžeri, mada i oni malo stariji kojima je baš stalo do svojih pametnih telefona su poludeli za takozvanim “SmartPants” donjim vešom za telefone. Radi se o “modnom detalju” koji nema ni jednu drugu svrhu osim da dekoriše telefon.



Ovaj zanimljiv gedžet je kreirao “Bandai” proizvođač igračaka, a kako je on veoma brzo postao hit, odmah ubrzo pojavila se cela linija različitih modela “gaćica” za pametne telefone. Cena za celu liniju ovih silikonskih gaćica je 40$, što nije ni malo povoljno! Uglavnom, oni koji žele da sakriju “sramotu” svog telefona to mogu da učine kupovinom “Pantsu” donjeg veša!