Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ove telefone vam nikako ne preporučujemo!

Ove telefone vam nikako ne preporučujemo!

Evo koje telefone treba da izbegavate jer smo sigurni da vam se neće dopasti!

Izbor telefona pri kupovini novog je ogroman. Mnogo je teško izabrati telefon koji će u svakom smislu odgovarati potrebama, međutim teško je izabrati i telefon koji treba samo da posluži. To vam govorimo jer danas specifikacije ne znače ništa… Kada krene potraga za povoljnim telefonom, kupac žrtvuje neke karakteristike zarad niske cene. Recimo RAM, internu memoriju ili čak kameru.

Ako planirate da kupite nov telefon, sigurno da vas čeka težak posao… Ipak, mi ćemo vam barem malo pomoći time što ćemo vam skrenuti pažnju da ne kupite telefone koje ćemo u daljem tekstu navesti. To nikako ne smete da uradite jer ćete zažaliti! Oni jednostavno nisu vredni, ni novca, ni živaca! Obratite pažnju:



Verykool Quantum

Hmmm!? Da li je ovoj kompaniji potreban lektor? Very”K”ool? Izgleda da je Vuk Kradžić uticao na osobu koja je davala ime ovom telefonu.

Ovo je uređaj koji ima baš spor procesor, ekran loše rezolucije i drastično lošu kameru koja pravi užasne fotografije. Sa druge strane, telefon ima 4G povezivost, međutim cena od 200 evra je previsoka!

LG G3 S

LG G3 je jedno vreme bio među najboljim telefonima koje je tržište imalo da ponudi. Izgleda da je taj status uticao najveći adut LG G3 S telefona. To je možda jedini razlog zbog čega su se pojedini kupci upecali i kupili ovaj telefon.

LG G3 S je manja verzija LG G3 telefona i nije dostojna svom imenu. Mnogo je spor, ekran nije dovoljno dobar a inerna memorija je smešno mala.



ZTE Grand X

Izgleda da je “X” oznaka proizvodu trebalo da pruži misteriozni efekat. Izgleda je ZTE u tome uspeo, ali samo u tome… ZTE Grand X je uveliko prisutan na našem tržištu i celom regionu uopšte, gde su kupci nakon svega par meseci počeli da uviđaju nedostatke. Kada se sagledaju sve karakteristike telefona, sve to ne izgleda loše, međutim u praksi je situacija drugačija.

Posh Orion Pro X500

Nadamo se da nikada niste čuli za ovaj telefon! Iskreno se nadamo! Ako ste ipak surfovali netom i naišli na njega, nikako ga ne poručujte. Kantu možete kupiti i u obližnjoj radnji, ne morate je poručivate preko neta…

Posh ima loše ekran, lošu kameru, katastrofalan procesor, zastarelu Android verziju i loš kvalitet poziva. Da li je ovo dovoljno?



Huawei Ascend Y550

Iako Huawei danas ima zadivljujuće telefone koji oduševljavaju korisnike širom sveta, oni su napravili i jedan mnogo loš telefon. Ascend Y550 ima mali ekran za današnje potrebe, svega 4.5 inča. Mala mu je rezolucija i slab odaziv na dodir. Da ne detaljišemo previše, sve ostale karakteristike su veoma zastarele što nas dovodi do zaključka da je ovaj telefon promašio deceniju. Ako sve to izostavimo, dizajn telefona je, uslovno rečeno, loš.



>> Koji su to jeftini, a dobri Android telefoni? <<

>> Najboljih 5 telefona do 265 evra! <<

>> 5 najboljih telefona do 20.000 dinara! <<

>> 5 najboljih telefona do 25.000 dinara! <<