Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je najbizarnija oprema za pametne telefone!

Ovo je najbizarnija oprema za pametne telefone!

Evo nekoliko proizvoda za koje smatramo da su potpun promašaj.

Ako ste se ikada pitali da li postoje neku potpuno besmisleni proizvodi koje danas neko uspešno prodaje, onda ćete na to pitanje upravo dobiti odgovor.  

 



Futrola sa plastičnom rukom

Oprostite, ali nikako ne možemo da nađemo smisao ove kreacije. Možda i postoji, ali je za nas malo truo.

iphone hand 560x559 box

Šapica tigra privezak za čišćenje ekrana

Čekajte, pa zar ta šapica neće biti užasno prljava nakon par dana provedena uz ključeve? OK, i da ostane čista šapic, šta ćemo sa tim što je tako oblikovana sa tim malim lopticama. Kako time obrisati ekran, a pritom ga ne polomiti?

tigredoigt

Mačka sa brkovima, uložak za audio izlaz

Ovaj mačak je tu samo kako bi buljio u vas dok koristite telefon. Ništa drugo... OK, priznajemo, malo je simpatičan!

androidpit cat accessory headphone jack



Kljun patke, skladište za slušalice i držač za telefon

OK, zar nisu mogli da to naprave da izgleda drugačije!? Jedn ostavno se ne uklapa sa telefonima. U najboljem slučaju može da prođe kao prateća oprema za dečije tablete za uzrast do od 2 - 3 godine. Starija deca neće ni da čuju za tu igračku, a mlađa od dve godine je mogu lako pojesti. Iskreno, ne čudi nas jer izgleda kao neki slatkiš.

duck

Uvo futrola za telefon

OK, kapiramo šalu. Ali kako mislite da spakujete ovoluko uvo u džep? A ko želi da se pojavi na poslu sa ovakvom futrolom?

Ear iPhone Case fb779ce7df4bdc5f 640x480 560x420



Jastuk zagrljaja futrola za telefon

E sada je sve otišlo predaleko. Ok nam je da volite telefon, ali da ovo sa zagrljajem je otišlo predaleko! Samo da vas upozorimo, nikako tinejdžerima ne kupujte ove jastuke. Mogu se zloupotrebiti... A i deluju nekako jezivo, zar ne?

hugvie on couch

Brushalter futrola

Ovo je izgleda evolucija one fore sa sakrivanjem novca u grudnjaku. Znate kako su naše bake krile novac u grudima ranije? E pa sada je tu izgleda može naći svašta, pa i telefon. Ipak, ovo nam se nekako i dopada! Hmm, bilo bi zanimljivo da vas devojka zamoli da joj izvadite telefon jer su joj ruke zauzete... 



Futrola u obliku obroka

Ovo je izgleda napravljeno kako bi ljudi izazivali one koji su na dijeti? Pa dal je moguće da neko želi ovako nešto? OK, predomislili smo se. Znamo ko želi ovo. Pa kućni ljubimci i deca koja tek dobijaju zube. Deca inače imaju pik na telefone, zgodni su im za zube, a sa ovom futrolom telefon dođe kao delikates.

Bioskop kapa

Idealno za diktatorske režime! 

Сродна слика