Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo je telefon koji nema slušalicu i koji nema ivice oko ekrana! Evo gde da ga kupute!

Ovo je telefon koji nema slušalicu i koji nema ivice oko ekrana! Evo gde da ga kupute!

Ovo je telefon koji je "potstakao" Samsung i LG da se potrude oko svojih vodećih telefona! Ovo je telefon koji nema ivice oko ekrana...

Xiaomi je ovih godina bila izuzetno vredna kompanija, a to se vidi po njihovim novim telefonima. Srećom po nas korisnike, ima ih u izobilju. Ne samo da su bili vredni, nego su u 2016 godini predstavili najviše inovacija. Te inovacije se konkretno ogledaju u Mi Mix modelu - telefonu koji nema ivice oko ekrana.

 



Da li se sećate prvog pokušaja Sharp kompanije da napravi telefon sa ekranom bez ivica oko nejga? Sećate li se Aquos Crystal telefona? Mora im se priznati da su oni prvi napravili takav telefon, a ne Xiaomi. Doduše, nije to bio baš uspešan pokušaj. Telefon je imao ogromnu “bradu” ispod ekrana što je dovelo do loše reakcije kupaca.

Резултат слика за Mi Mix

Naime, čak 91.3% prednje površine Xiaomi Mi Mix telefona čini ekran! Takođe, ovo je jedan od retkih telefona koji imaju ekran sa ćoškovima koju su polukružni. Naravno, pošto ne postoji ni malo prostora sa strane i iznad ekrana, kamera je smeštena na dnu. Isto tako, slušalica ne postoji već se koriste specijalni sistem vibracija koje emituju zvuk.

Резултат слика за Mi Mix

Ostale karakteristike su takođe impresivne pa tako Mi Mix sa 128 GB interne memorije ima 4 GB RAM-a, dok Mi Mix sa 256 GB interne memorije ima 6 GB RAM-a. Što se čipseta tiče, oba modela koriste Snapdragon 821. Kamera je 16 MPx zadnja, a 5 MPx prednja. Detaljne karakteristike pročitajte na priloženom linku:

>> Xiaomi Mi Mix - karakteristike i cene <<



Xiaomi Mi Mix je definitivno moćan i inovativan telefon te samim tim ima i višu cenu. Na GearBest.com prodavnici ga klikom na ovaj LINK možete sebi poručuti po ceni koja je možda i najpovoljnija trenutno.