Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte kako je "neuništivi" Galaxy S6 Edge prošao na testu savijanja! (VIDEO)

Pogledajte kako je "neuništivi" Galaxy S6 Edge prošao na testu savijanja! (VIDEO)

Pogledajte kako je Samsung Galaxy Edge prošao na testu savijanja i uverite se da li se to stvarno radi o neuništivom telefonu!

Kada se pojavio iPhone 6 Plus sa svojim velikim ekranom, pojedini korisnici su se žalili da kako se taj telefon može iskriviti tokom standardnog korišćenja odnosno nošenja u džepu. SquareTrade je tada rešio da napravio test i uveri se pri kom pritisku će iPhone 6 Plus biti savijen i na kraju potpuno uništen.

 



Galaxy S6 Edge je nesalomiv!

Sada, kada je tu navodno “neuništivi” Galaxy S6 Edge, SquareTrade je rešio da i ovaj telefon provuče kroz rigorozan test savijanja poput onog na kom je bio iPhone 6 Plus. Ispostavilo se da su oba vodeća telefona Apple i Samsung kompanije počela da se krive upravo pri pritisku od 45 kilograma. Nažalost, za vlasnike S6 Edege-a,  situacija je malo kritičnija za razliku od iPhone 6 Plus telefona.

Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge se ne mogu ogrebati! (VIDEO)

Za razliku od iPhone 6 Plus telefona, S6 Edge se pored toga što se savio pri pritisku od 45 kilograma. S6 Egde je pretrpeo i prelom ekrana čije su posledice znatno skuplje za reparaciju za razliku od iPhone koji se samo treba ispraviti.

Pogledajte ko ima bolju kameru, Galaxy S6 ili iPhone 6

Dodatno testiranje je pokazalo da se S6 Edge potpuno raspao pri pritisku od 68.7 kilograma. Ovi podaci bi trebalo da upozore vlasnike novog Samsung Galaxy S6 Edge telefona kako se ne bi dogodlia katastrofa tokom nošenja “zakrivljenog” u džepu!