Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite 4K pozadine Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition)

Preuzmite 4K pozadine Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition)

Već sada možete preuzeti zvanične pozadine za Samsung Galaxy S20 FE, iako telefon još nije objavljen. Objavljeno je 8 visokokvalitetnih pozadina. Slike izgledaju zapanjujuće i definitivno će promijeniti ukupan osjećaj telefona.

Galaxy S20 FE (Fan Edition) je najavljen kao niža cenovna varijanta originalnog Samsung Galaxy S20. Dizajn će biti približno isti, ali nešto većih dimenzija. Što se tiče specifikacija, Galaxy S20 FE imat će ravni 6,4 inčni ekran od 120Hz, za razliku od originalnog S20 koji ima zakrivljene ivice.

 



4G varijanta će imati Exynos 990 čipset, dok će 5G verzija biti isporučena sa Snapdragon 865 čipom. Na ploči će biti 6 GB RAM-a, zajedno sa 128 GB interne memorije. Spreda će biti jedna kamera od 32 MP, a pozadi trostruka postavka kamera. Baterija od 4500mAh napaja ovaj uređaj.

Dok čekate objavu telefona, možete pogledati zvanične pozadine. Galaxy S20 FE ima 8 sjajnih pozadina koje možete preuzeti i koristiti u nastavku.

galaxy s20 fe pozadine

Svaka od osam slika ima rezoluciju od 2400 x 2400 piksela. Ova je rezolucija jedna od najviših za ove vrste pozadina, što znači da ih možete preuzeti i koristiti na svakom telefonu s bilo kojom rezolucijom ekrana.

Svaka slika predstavlja jedinstveni objekt nalik cvetu različitih boja. Latice cveća menjaju boju postepeno, od crvene do ružičaste i od zelene do plave.

Pozadine za Samsung Galaxy S20 FE 

Preuzmite paket pozadina sa priloženog linka. 



>>Samsung Galaxy S20 FE Pozadine <<

Raspakujte arhivu da biste izdvojili sve pozadine. Otvorite aplikaciju "Galerija", otvorite jednu od slika i postavite je kao pozadinu početnog ekrana ili zaključanog ekrana.