Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite pozadine koje koristi novi OnePlus 3T telefon!

Preuzmite pozadine koje koristi novi OnePlus 3T telefon!

Ako vam se dopadaju pozadine novog OnePlus 3T telefona, evo prilike da ih preuzmete i postavite ih na svoj telefon.

Pre nekih 6 meseci, OnePlus 3 je ugledao svetlost dana i svi smo mi rado to dočekali. Međutim, ovih dana nam se pridružio i model OnePlus 3T koji je u suštini unapređena verzija poslednjeg modela. Naravno da je nešto novo i bolje uvek dobrodošlo, ali nakon samo 6 meseci, to je već diskutabilno.

 



Neki komentari na Reddit-u su bili kritički nastrojeni prema OnePlus kompaniji. Suosnivač OnePlus-a Carl Pei je na njih odgovorio:

“Imali smo prostora i mogućnosti da unapredimo proizvod, hteli smo da uradimo i uradili smo. Mi jednostavno razmišljamo. :)”

Резултат слика за OnePlus 3T official

Prema zvaničnim izveštajima, OnePlus 3T će se isporučivati početkom decembra, a ako ste planirali da sebi kupite vrhunski telefon po ceni koja je ipak prihvatljiva, onda je decembar vaš mesec. Evo brze specifikacije OnePlus 3T telefona:

- FullHD AMOLED ekran dijagonale 5.5 inča.

- Qualcomm Snapdragon 821 čipset.



- 16 MPx prednja i zadnja kamera sa “Sapphire crystal” sočivima

- 6GB RAM.

- 64GB/128GB interna memorija.

- DualSIM



- Nezamenljiva baterija kapaciteta 3400 mAh

Zanimljiv i veoma moćan telefon, nema sumnje. A da li ste imali prilike da pogledate pozadine koje će ići uz novi OnePlus 3T telefon? Evo brzog pregleda:



Dakle, 4 pozadine su sa novog OnePlus 3T modela, a ostalih pet sa starog, ako tako možemo reći, OnePlus 3 modela. Neke pozadine su drugačijih dimenzija, ali su sve u FullHD rezoluciji. Sa priloženog linka ih možete preuzeti:

>> OnePlus 3T Stock Wallpapers <<