Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

"Razbijte jaje" i osvojite poklon u GearBest.com prodavnici!

"Razbijte jaje" i osvojite poklon u GearBest.com prodavnici!

Uskršnji praznici stižu, a stižu i popusti u GearBerst.com prodavnici! Evo kako da dođete do poklona i popusta igrajući igricu. 

U susret uskršnjim praznicima, GearBest.com prodavnica je organizovala razne popuste i akcije. Jedan od zanimljivijih način da se dođe do popusta je putem igre, zar ne? Čak se mogu dobiti i određeni poklončići. Sve što treba da uradite je da kliknete na ovaj LINK i da razbijete jaje. Odmah potom će vam se pojaviti šta ste to dobili. Da biste preuzeli poklon, potrebno je registrovati se na GearBest.com ukoliko do sada niste. A ukoliko jeste, samo se ulogujte na svoj nalog i preuzeli ste poklon.

 



Inače, promocija traje od 10. do 17. aprila, tako da svaki dan možete razbiti po jedno jaje i osvojiti po jedan poklončić… Nije loš način da dođete do popusta za uređaj koji ste planirali da kupite. Primera radi, mi smo u današnjem uskrđnjem jajetu dobili 13% popusta za sve Xiaomi proizvode koje imaju u ponudi.

U slučaju da ne volite da igrate igre, onda možete da se počastite već predifisanim uskršnjim popustima za određene proizvode. listu uređaja koji su na popustu možete pogledati klikom na ovaj LINK.

Ne znate kako funkcioniše kupovina putem interneta? Pa verujte, u većini slučajeva je lakše u odnosu na tradicionalnu kupovinu. Više informacija o kupovini putem interneta, u inostranstvu, pročitajte na ovom LINKU.