Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung Galaxy Note 9 rastavljen u delove! Evo kako je on napravlje. (VIDEO)

Samsung Galaxy Note 9 rastavljen u delove! Evo kako je on napravlje. (VIDEO)

Galaxy Note 9 pakuje prilično imresivnu tehnologiju, ali to nas ipak ne sprečava da se zapitamo, vredi li to 1300€? Procenite i sami…

Evo već četiri godine pišemo o raznim temama, a uvek se osvrnemo i na YouTube priloge u kojim poznati kreatori sadržaja uništavaju prilično skupocene telefone. Iako to deluje potpuno suludo ili “snobovski”, ti videi su vrlo edukativni. Gledajući ih saznajete šta bi telefoni mogli da podnesu kada je njihovo uništavanje u pitanju.

 



Tada spoznajemo i to šta se dešava ukoliko preteramo sa nasilnim korišćenjem telefona, šta se dešava ako ih nasilno presavijemo na pola, ako ih probušimo, ako polomimo ekran i još mnogo toga.

Evo nekoliko članaka koji pokazuju koliko jedan telefon može biti izdžljiv izdržljiv na razne torture:

>> Najnoviji iPhone 6 skuvan u CocaColla soku!? (VIDEO) <<

>> “Neuništivi” zlatni Apple Watch je upravo uništen pomoću magneta! (VIDEO) <<

>> Ovaj čovek je napravio popularan kanal uništavajući skupocene telefone! (VIDEO) <<

>> Galaxy S6 i iPhone 6 su zajedno, u isto vreme, bili na vrelom brčkanju! (VIDEO) <<

>> Tech manijak nastavlja sa terorisanjem telefona, a Galaxy S7 Edge je ovaj put na meti! <<



Neretko pišemo i tome šta se sve nalazi unutar telefona. Čim primetimo da je neko napravio takozvani “disassemble”, odnosno rastavi neki zanimljiv model telefona, mi odmah napravimo članak o tome. Prilažemo vam nekoliko takvih tekstova:

>> Kako zameniti ekran na ZTE Blade S6 telefonu? (VIDEO) <<

>> Samsung Galaxy S6 je kompletno rastavljen! (VIDEO) <<

>> Huawei P20 je rastavljen u delove. Evo šta smo saznali! <<

U današnjem članku želimo da vam predstavimo video u kojem Zack, sa YouTube kanala “Jerry Rig Everything”, rastavlja najnoviji Galaxy Note 9 telefona čija je vrednost preko 1300€! U pitanju je potpuno nova jedinica koju on bez problema prvo testira na izdržljivost, pa je tek onda otvara, rastavljajući deo po deo.



>> Evo koliko je Galaxy Note 9 zapravo izdržljiv telefon! (VIDEO) <<

U tom video možemo primetiti da je zadnja maska telefona prilično čvrsto zalepljena za samu šasiju. Kako Zack napominje, Samsung uvek koristit veliku količinu lepila pri spajanju svojih premium telefona.

Takođe, Galaxy Note 9 stvarno koristi vodeno hlađenje jer nam je rastavljanje telefona to i potvrdilo. Isto tako, obe zadnje kamere imaju optičku stabilizaciju slike što je svakako za pohvalu. No, da ne dužimo previše, prilažemo vam video: