Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung ponovo napada Apple kompaniju! Ovaj put direktno na iPhone 6. (VIDEO)

Samsung ponovo napada Apple kompaniju! Ovaj put direktno na iPhone 6. (VIDEO)

Da li će Apple odgovoriti ovim provokacijama Samsung kompanije? Ne možemo garantovati ali po našem mišljenju Apple će na ovo odgovoriti na jedan elegantan način. Pogledajte o čemu se radi!

Samsungovo uzdignuće i uspeh koji je do sada izgradio je visoko zahvaljujući veoma pametnim marketinškim potezima. Na pojedinim tržištima gde je konkurencija čvrsta Samsung često ima običaj da ih zadirkuje svojim šaljivim ali provokativnim reklamama. “The Next Big Thing” kapnja iz 2013 godine je bila toliko agresivna i uspešna da je Apple-ov šef marketinga rekao Tim Cook-u da im je potrebna nova marketinška agencija kako bi se odbranili od napada Samsunga.

Prateći ogroman uspeh anti-Apple reklama, Samsung je nastavio sa serijom zanimljivih reklama koje govore kako je oznaka 6 novog Galaxy Edge telefona veća i vrednija od oznake 6 novog iPhone telefona. Serijal tih reklama nosi naziv “6 is greater than 6”.



Samsung se fokusirao na neke unikatne mogućnosti novog Galaxy S6 Edge telefona naglašavajući svetlosna obaveštenja zakrivljene ivice erkana i brze notifikacije koje se prikazuju takođe na zakrivljenoj ivici ekrana. Sadruge strane u šaljivom maniru Samsung je istakao kako novi iPhone 6 “ima tastere”.

No, kako vam ne bi smo pokvarili doživljaj i prepričavali reklame u prilogu ih i sami pogledajte. Uživajte: