Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Šta sve dolazi uz Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket? (VIDEO)

Šta sve dolazi uz Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket? (VIDEO)

Ako ste se ikada pitali da li uz nove Huawei P50 Pro ili P50 Pocket telefone dolazi punjač ili je kutija praktično prazna, onda evo prilike da saznate. 

Huawei je početkom februara zvanično u Srbiji lansirao svoje najnovije premium telefone Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket. Imali smo prilike da prisustvujemo događaju gde smo se po prvi put susreli sa tim uređajima. Već tada smo tekli pozitivan utisak o njima.

 



Ipak, da bi imali realan dojam o kakvim se uređajima radi, potrebno je da neko vreme provedemo koristeći te telefone. Shodno tome, Huawei nam je dostavio po primerak oba modela telefona. Narednih dana ćete svakako moći da očekujete detaljne recenzije, ali do tada ne bi bilo loše pogledati šta sve to dolazi u kutiji uz Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket telefone.

Sigurni smo da mnoge zanima da li je Huawei usvojio praksu ostalih velikih brendova kao što su Samsung i Apple ili je za svoje kupce ipak obezbedio punjač ili nešto još dodatno. Saznajte koji tačan sadržaj kutija Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket telefona u video koji vam prilažemo ispod.