Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Svi promo snimci Huawei P50 serije!

Svi promo snimci Huawei P50 serije!

Pogledajte sve promo video snimke Huawei P50 serije, uključujući i zvanično otpakivanje.

Huawei najavio je P50 i P50 Pro telefone nedavno. Sada kada se prašina sa događaja slegla, odlučili smo da prođemo kroz zvanične promocije koje je kompanija objavila na internetu, kao i zvaničnu punopravnu video recenziju.

 



P50 duo ima radikalno novi dizajn dvostruke matrice kamera i Huawei je odlučio da naglasi ono što najbolje radi - napravi telefon sa odličnom kamerom sa neverovatnim mogućnostima za fotografije i video zapise.

Huawei P serija se oduvek bavila estetikom i fotografijom, a u video recenziji, Bruce Lee, potpredsednik i produkt menadžer u Huawei-u, objasnio je koju novu tehnologiju donosi P50 linija, prateći uspehe prethodnika.

>> Huawei P50 Pro Review (Official) <<

Huawei XD Optics i XD Fusion Pro Image Engine mogu da kreiraju fotografiju koja je najbliža realnosti. To se postiže kroz komplikovane računske procese od strane ISP-a tako što svetlost koja prodire kroz objektiv se preuređuje, a zatim se vrši novo poravnanje boja.

Ono što možemo videti u videu, a što Bruce Lee nije spomenuo je relativno mala prodajna kutija. Nakon dalje istrage, otkrili smo da Huawei P50 Pro i Huawei P50 stižu bez punjača u kutiji, pridružujući se Apple-u i Samsung-u u ovom koraku koji nije dobro prihvaćen od strane korisnika.

Barem Huawei P50 telefoni izgledaju dobro, pa evo svih promotivnih video snimaka. Uživajte:



HUAWEI P50 Series - Legend Reborn

HUAWEI P50 Series - All-New Dual-Matrix Camera Design

Huawei P50 Series Official Introduction Video

Huawei P50 Pro Ripple Cloud Wave



Huawei P50 Series XD Fusion Pro Primary Color Engine