Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Tri idealna tablet računara koji mogu biti novogodišnji poklon!

Tri idealna tablet računara koji mogu biti novogodišnji poklon!

Bliže se praznici pa smo želeli da vam na vreme predložimo tri tablet računara koji bi super došli kao poklon, a pri tome nisu previše skupi. Evo koji su to…

Sigurno želite da iznenadite nekog za Novu godinu ili Božić, zar ne? Teško je odlučiti se šta kupiti… Međutim, danas svako želi tablet računar. Ako ne za posao, onda za zabavu. Facebook, igrice, Skype, Viber i mnoge druge aplikacije koriste podjednako, i mladi, i stariji. Shodno tome, izdojili smo par tablet računara u cenovnom rangu od 150 do 220 evra koji mogu biti veoma zanimljiv poklon budući da kod nas baš poznati kao na Azijskom tržištu.

Teclast X98 Pro

Ako je osoba kojoj spremate poklon “zahtevan korisnik” onda je ovo tablet idealan za to! Tačnije, Teclast X98 Pro je Dual OS uređaj što znači da ga pokreće dva operativna sistema: Android 5.1 i Windows 10.



Samo DualOS je dovoljno velika stavka koja će uticati na faktor iznenađenja, a da ne govorimo o karakteristikama. Teclast X98 Pro ima 4GB RAM-a, 64 GB interne memorije, Intel Cherry Trail T4 Z8500 četvorojezgrani procesor takta 2.24 GHz i Intel HD Gen8 LP 600 MHz grafiku!

Šta ovo govor? Pa recimo da ćete morati da se vežete pre nego što počnete da ga koristite, tj osoba koja ga dobije na poklon. Teclas X98 Pro je tablet koji pruža ono što pružaju tablet računari čije su cene duplo više nego njegova. Zato smatramo da je Teclast X98 Pro stvarno poseban.

Pre nego što vam kažemo koliko košta i gde ga možete kupiti, moramo spomenuti da Teclas X98 Pro ima inzvaredan ekran! Rezolucija ekrana je 2048*1536 što garantuje veoma oštru sliku! Dizajn takođe uopšte nije loš, budući da je zadnja strana napravljena od aluminijuma.

Više o samom tablet računaru pročitajte na priloženom linku gde između ostalog možete da ga kupite po ceni od 216.49 evra:



>> Teclast X98 Pro DualOS <<

Teclast X98 3G

Previše vam je novca za Teclast X98 Pro, a smatrate da će dizajnom, dijagonalom i oštrim ekranom oduševiti osobu koju želite da iznenadite i poklonite joj ga za Novu godinu ili Božić? Pa, mislimo da je onda Teclast X98 3G ono što vi tražite.

Teclast X98 3G je dizajnom identičan Teclast X98 Pro tablet računaru, međutim karakteristike su mu malo drugačije. Naime, Teclast X98 3G ima malo slabiji proceosr Intel Z3736F, takođe četvorojezgrani takta 2.16 GHz. Zatim, interna memorija mu je takođe 64 GB ali je zato RAM na 2 GB što uopšte nije malo… Ekran je identičan tako da je prikaz slike takođe fantastičan.



Naravno, DualOS je isto prisutan, stim što iz kutije njega pokreće Anroid 4.4 i Windows 8.1. Za Windows 8.1 smo sigurno da je moguće nadograditi ga na Widnows 10 ali za Android i nismo baš.

Sa druge strane, prednost ovog tablet računara je 3G povezivost, što znači da možete da koristite SIM karticu unutar njega za internet ili pozivanje. Naravno, još jedna prednost je povoljnija cena.



Cena Teclast X98 3G tablet računara je 174.09 evra, a klikom na priloženi link ga možete poručiti:

>> Teclast X98 3G <<

Cube Talk 9X

I na kraju smo ostavili poslasticu za sve one koji žele jeftino a veoma dobro. Radi se tablet računaru koji ima MTK8392 procesor sa osam jezgra i čiji je takt na 1.7 GHz. Nije ni malo loše, zar ne? Zatim ima 2 GB DD3 RAM-a i 16 GB interne memorije.

Ima ekran dijagonale 9.7, kao i prethodna dva pomenuta tablet računara, sličnog kvaliteta. Naime, rezolucija ekrana Cube Talk 9X tableta je 2048*1536 piksela. Što se dizajna tiče, tablet izgleda sasvim OK. Ne možemo reći da ima inovativan dizajn, niti previše unazađen. Ali moramo nagovestiti da je izrada Cube Talk X9 tableta u potpunosti od plastike.

Kao i Teclas X98 3G, Cube Talk X9 takođe podržava pozivanje i internet putem SIM kartice, s obzirom da ima SIM slot. Iznenađujuće je to da mu je zadnja kamera čak 8 MPx, a prednja 2 MPx. Iskreno, ne verujemo baš da su to realnih 8 MP, ali 5 MPx jesu sigurno.

Najinteresantije kod ovog tablet računara je to što ima veoma dobre karakteristike, doduše plastičnu izradu, ali i veoma nisku cenu. Cube Talk 9X košta čak 148.81 evra, a na priloženom linku možete pročitati nešto više o njumu i naravno, poručiti ga:

>> Cue Talk 9X <<