Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

XiaoMi Bluetooth 4.0 prenosivi zvučnik je elegantan, moćan i kvalitetan!

XiaoMi Bluetooth 4.0 prenosivi zvučnik je elegantan, moćan i kvalitetan!

Da li ste nekada koristili prenosive zvučnike? Ne? Onda ne znate šta propuštate! Pogledajte kako izgleda novi Xiaomi Bluetooth 4.0 zvučnik i šta ga to čini posebnim. Verujemo da će njegov kvalitet prepoznati oni koji su koristili ili koji i sada koriste prenosivi zvučnik.

Današnji prenosivi uređaji kao što su pametni telefoni, tablet računari, notebook i laptop računari često ne dolaze sa najkvalitetnijim parom zvučnika. Naravno, uvek postoje izuzeci, međutim veći deo pomenutih uređaja ne zadovoljavaju kada je reč audio iskustvu.

Nekada je to bio nerešiv problem, ukoliko ste hteli da svuda sa sobom imate vrhunsko audio iskustvo. Sada, to je lako rešiv problem. Upoznajte se sa  XiaoMi prenosivim zvučnikom koji ima inzvaredan kvalitet reprodukcije zvuka, zanimljiv dizajn i čvrstu iuradu.



Njegove proporcije 16.8 x 2.45 x 5.8 cm što garantuje laku prenosivost bez neprijatnih okolnosti prilikom pakovanja. Takođe, telo XiaoMi zvučnika je od metala pa tako ne morate brinuti da će u torbi oštetiti ili polomiti.

Zhvaljujući Avnera AV3102 čipu, zvuk koji daje ovaj prenosivi zvučnik je izuzetan i uravnotežen, sa dovoljno basa. On ima snagu do 90 dB, a sa ostalim uređajima se može povezati putem Bluetooth 4.0 modula ili 3.5 mm audio kablom.

Dakle, moguće je preslušavati muziku putem XiaoMi zvučnika direktno sa telefona, tablet ili laptop računara jednostavnim Bluetooth povezivanjem. Međutim,  ukoliko svoju muziku skladištite na MicroSD karticu, onda je moguće preslušavati je direktno sa nje, budući da XiaoMi zvučnik ima MicsroSD slot i par fizičkih tastera za manipulaciju tona i muzičkog sadržaja. Formati koje ovaj zvučnik podržava su: PSP, MP4, iPhone, MP5, Laptop, Mobile Phone, Tablet PC, PC, TF/Micro SD Card, iPod, MP3. Kao što vidite, sa tim nećete imati problem.



XiaoMi ima svoju, punjivu bateriju kapaciteta 1.500 mAh što bi trebalo da obezbedi oko 8 sati korišćenja. Bilo bi odlično da i zvučnici ovog tipa podržavaju brzo punjenje, međutim to nije slučaj. Potrebno je negde oko 2 do 3 sata da se XiaoMi Bluetooth 4.0 zvučnik potpuno napuni.

Ono što treba istaći je da je njegov dizajn veoma suptilan, a u isto vreme moderan jer ide četri različite boje: crvena, roze, zlatna i plava. Da ne zaboravimo, XiaoMi zvučnik poseduje i mikrovon tako da ga možete koristiti za konferencijske pozive ili za pozivanje tokom vožnje.



Njegova cena trenutno 38 evra i možete ga rezervisati klikom na “KUPI” baneru ispod. Njegova isporuka počinje od 22. oktobra, a dostava na kućnu adresu je besplatna.