Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pratite trenutni porast ili pad cena digitalnih valuta pomoću Crypto Trakr aplikacije!

Pratite trenutni porast ili pad cena digitalnih valuta pomoću Crypto Trakr aplikacije!

Ukoliko često kupujete ili prodajete digitalne valute, primera radi Bitcoin, onda vam Crypto Trakr aplikacija može pomoći da uhvatite idealan momenat za to! 

Digitalne valute iz dana u dan napreduju, rastu i postaju izbor mnogih ljudi, pa čak i kompanija. U poslednje vreme viđamo da ljudi u regionu već koriste digitalne valute.

 



Osoba za koju ste možda i čuli, a da koristi digitalnu valutu, je Igor Rakocija. On vodi YouTube kanal BalkanTech i u svojim video prilozima je govorio više o tome šta je to Bitcoin i kako doći do njega. 



Ako ste neko ko želi da počne sa korišćenjem digitalnih valuta, onda je pametno imati aplikaciju koja će vam u svakom momentu pružiti što preciznije informacije o tome koja je trenutna cena određene digitalne valute tj. da li je pala ili porasla.

Dakle, u svakom momentu možete znati neku najrealniju cenu Bitcoin, Ethereum, Litecoin i njima sličnim valuta. Inače, navede valute su jedne od najpopularnijih.

Ono što je dobro kod Crypto Trakr aplikacije su neke njene dodatne funkcije. Primera radi, uvek možete podesiti da vas aplikacija upozori kada dođe do neke promene. Takođe, grafičke analzite promena su uvek dostupne što dodatno olakšava praćenje promena i eventualno predviđanje sledećih promena.

Sve u svemu, Crypto Trakr aplikacija je besplatna i može se preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA. Podsećamo, ukoliko želite da počnete da koristite ili već koristite digitalne valute, Crypto Trakr je “must have” aplikacija.