Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Messenger je SMS aplikacija koja vam omogućava dopisivanje sa svih uređaja, uključujući i Android TV!

Messenger je SMS aplikacija koja vam omogućava dopisivanje sa svih uređaja, uključujući i Android TV!

Pomoću Messenger aplikacije koja nam dolazi iz Klinker Apps studia ćemo moći da šaljemo SMS poruke sa svih uređaja. To podrazumeva brojne opcije i funkcije. Pogledajte o čemu se radi...

Klinker Apps, programeri koji su kreirali Twitter i EvolveSMS, trenutno rade na novoj SMS aplikaciji. Jednostavno nazvana “Messenger” aplikacija je trenutno u test fazi, a ona će korisnicima omogućiti da šalju ili primaju SMS poruke na telefonu, tablet računaru, Android TV-u, putem internet pregledača ili Chrome ekstenzije. Kao što vidite, kompatabilna je sa mnogo uređaja.

 



Kada instalirate po prvi put Messenger bićete upitani da kreirate nalog zarad sinhronizovanja SMS poruka. Sve dok je vaš telefon povezan sa internetom, slanje SMS poruka sa drugih uređaja neće biti nikakv problem, a što je najbitnije cela konverzacija je vidljiva na svim uređajima.

Što se dopisivanja kroz internet pregledač tiče, sve je poprilično osnovno. Ipak, treba imati u obzir da je sve u beta fazi. Ono što je super je da Messenger koristi “end-to-end” šifrovanje kod sinhronizacije svih uređaja pa je tako privatnost zagarantovana, barem tako Klinker Apps tvrdi.

Messenger podržava i temu koja prepoznaje dan i noć. To znači da će noću tema biti mračnija, a danju svetlija. Uvek ćete biti u mogućnosti da sačuvate neke konverzacije, da šaljete GIF fotografije sa Giphy-a, da menjate boje konverzacija, da zakažete poruku i još mnogo, mnogo toga… Uglavnom, svaka SMS funkcija koju možete da zamislite Messenger ima.

Ukoliko želite da probate Messenger aplikaciju prvo se pridružite BETA probnoj fazi na ovom LINKU i postanite tester, pa potom na priloženom linku preuzmite Messenger.

Aplikacija je sada besplatna, a u završnoj fazi će se sinhronizovanje naplaćivati 1.99$ na tri meseca ili 5.99$ godišnje. Komparacije radi, Pushbullet Pro nudi isto ovo, uz mnoštvo drugih opcija, za 39.99$ godišnje.