Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje tastature za Android telefone!

Najbolje tastature za Android telefone!

Na našem portalu možete da nađete razna uputstva koja će vam pomoći da svom telefonu promenite lični opis. Ovo je još jedan tekst u nizu koji će poslužiti istoj svrsi! Pogledajte nekoliko novih tastatura.

Google ima lep i diskretan ukus kada je dizajn i funkcionalnost u pitanju. Google nam je na Android platformi spakovao tastaturu koja nikog ne može da ostavi ravnodušnog ali sa druge strane i ne oduševljava toliko. Međutim, obzirom da se o ukusima ne raspravlja, mi smo vam pripremili nekoliko tastatura koje će vam se sigurno dopasti.

 



Ako vam se dopada nova Google tastatura koja ima novi LolliPop dizajn, onda OVDE pogledajte gde da je preuzmete i kako da je instalirate.

Multiling O Keyboard

U pitanju je tastatura koja dolazi sa mnogo dodatnih funkcija. Ne liči ni u kakvom smislu na Google tastaturu ali to ne znači da nije vredna pažnje. Recimo, ovo je jedina tastatura koja ima digitron. Ne samo to, tu je gomila funkcija koja može zadovoljiti najzahtevnije korisnike. Još jedna od značajnih funkcija je i mogućnost uveličavanja tastature. Za one koji nisu baš spretni sa ekranima na dodir ova funkcija uveličavanja je pravi spas. Pre nego što odustanete od ove tastature pogledajte detaljan video koji demonstrira sve funkcije Multiling O Keyboard-a.

Multiling O Keyboard + emoji možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog LINKA.

>> Multiling O Keyboard + emoji <<

TouchPal

Nekada je ova tastatura bila “jeftina” alternativa, međutim sada ovu aplikaciju obožavaju mnogi. TouchPal je nekako prepoznao potrebe korisnika i u pravom trenutku im je to pružio. Ova tastatura takođe poseduje lepu paletu funkcija i opcija. Da se razumemo, ova tastatura sadrži sve što bi jednom korisniku moglo da zatreba. Nećemo mnogo otkrivati jer želimo da je probate sami i otkrijete zašto je mi toliko hvalimo. Iskreno, upravo je sada koristimo.



TouchPal možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog LINKA.

>> TouchPal <<

Swype

Ovo je popularna tastatura koja je među prvim tastaturama koje imaju inovativni način kucanja. Zapravo radi se o sistemu koji iskucava reči tako što vi prevlačite svoj prst, bez podizanja sa ekrana, od slova do slova (eng. swype). Ovaj način kucanja sada imate na skoro svakoj tastaturi ali ni na jednoj tastaturi ovaj sistem nije tako dobro implementiran kao u tastaturi Swype.



Swype uči od vas dok vi kuckate poruke i vremenom sve bolje i bolje reaguje na vaše “swype-ovanje”.  Dakle, u startu vam može biti malo nezgodno dok se Swype i vi ne uigrate, ali vremenom će sve doći na svoje i verovatno nikada više nećete koristiti stari način pisanja poruka.  

Swype možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog LINKA.

>> Swype <<



SwiftKey

Verovatno jedna od najpoznatijih tastatura na Google Play prodavnici je SwiftKey. Razlog tome je najfiniji korisnički izgled koji je lepo usklađen sa ostalim funkcijama. Poput Swype tastature i na ovoj možete kucati normalno ili prevlačenjem prsta. Na SwiftKey tastaturi “swype” je “flow”.

Ova tastatura nije jedina koja nudi automatsko završavanje reči i predloge, međutim SwiftKey je definitivno tastatura koja je najpreciznija kada je to u pitanju. Naravno pored ovih funkcija, SwiftKey sadrži niz opcija i funkcija koje olakšavaju korisnicima rad. Takođe tu je i nekoliko tema koje se mogu primeniti

SwiftKey možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog LINKA.

>> SwiftKey <<

Fleksy

Ovo je tastatura koja jedina na listi ne sadrži swype unos teksta. Fleksy tastatura je fokusirana na brz i precizan unos teksta. Dakle, ako ste u potrazi za tastaturom koja će vam obezbediti lako, brzo i precizno kucanje onda je ovo prava stvar za vas! Sa krupnim tasterima koji su idealno raspoređeni, nema šanse da omašite slovo. A još jedna funkcija koju ova tastatura ima je kucanje na providnoj tastaturi.

Sigurno vam se desilo da morate da otkucate nešto i da je to odmah pored tastature i nemožete da vidite šta kucate. Pravi kuckatori i ne moraju da gledaju u tastaturu jer napamet znaju gde se koje slovo nalazi. Ne samo to, zašto bi neko mogao da vidi šta vi kucate, upravo zato je opcija “providna tastatura” i omogućena kod Fleksy-a.

Fleksy možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog LINKA.

>> Fleksy <<

Minuum

E ovo je nešto šo će vas oduvati! Da, oduvaće vam pamet! I ako poseduje "QWERTY" postavku tastera, ova tastatura ima inovativni prikaz koji smanjuje tastaturu i pretvara je u ravnu liniju. Uz pomoć automatskog završavanja reči i automatskog ispravljanja reči, kucanje na Minuum tastaturi postaje neopisivo brzo. Verujte nam da ni mi sami nismo verovali koliko ovaj sistem može biti efikasan. Za osobe koje vole da isprobaju nešto novo, ovo je pravi izbor.

Minuum možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog LINKA.

>> Minuum <<