Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako pozvati Google podršku ili im poslati poruku?

Kako pozvati Google podršku ili im poslati poruku?

U slučaju da imate neki problem sa Google servisima, jednostavno se obratite podršci jer oni vam vrlo brzo mogu pomoći!

Pojedini problemi sa Google Play prodavnicom se mogu rešiti uz pomoć mnogih uputstava koje se mogu pronaći na internetu, a između ostalog, i kod nas. Isti je slučaj i ostalim Google servisima. Međutim, nekada se na internetu ne mogu pronaća rešenja za specifične probleme. U tim situacijama je pametno kontaktirati Google podršku.

 



Jedan od tih specifičnih problema je autorizacija uređaja za Google Muzika servis. Korisnicima se često dešava da na Google Muzika servis iznova registruju svaki novi uređaj koji sebi, ne odjavljivajući onaj stari koji više ne koriste. Ta praksa ih brzo dovede do limita koji ne dozvoljava registraciju novih uređaja, složićete se, to je veliki problem!

Veliki je problem jer nije moguće povezati uređaj na Google Mizika servis i slušati svoje omiljene pesme. Tu takvim situacijama korisnicima ništa ne preostaje osim da čekaju da prođe nekoliko dana ili da kontaktiraju Google podršku. Ali kako uopšte doći do Google podrške? Zar oni nisu prezatrpani poslom? Može li se uopšte konrakriati Google?

Naravno da je moguće kontaktirati Google! Svaki korisnik nekog iole kvalitetnog servisa mora imati mogućnost da kontaktira podršku u slučaju da negde zapne. Pa tako, i Google pruža podršku korisnicima servisa kao što su Google Muzuka, Google Slike, AdSense, Pixel Phone i slično.  

Sve što treba da uradite je da pristupite ovoj adresi: support.google.com Potom da kliknete na servis sa kojim imate problem.  



Na mnoga pitanja već postoji odgovor tako da će vam odmah prikazati potencijalna rešenja za mnoge probleme. Savetujemo vas da prvo “pročešljate” sva ta ponuđena rešenja jer će vam najverovatnije biti od pomoći.  

Ukoliko već predefinisana rešenje ne pomognu, kontaktirajte Google podršku klikom na “Contact Us” taster koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice, odmah ispod profilne fotografije.

Treba da znate da i to da nije moguće uspostaviti poziv sa Google operaterom za svaki servis. Neki servisi ne zahtevaju toliku ažurnost pa je na raspolaganju komunikacija sa operaterom putem email-a ili putem uživo dopisivanja.  Doduše, čekanje na operatera za uživo dopisivanje stvarno ne traje dugo. Ne više of 5 do 10 minuta.  



Dok za je sa druge strane za Google Muzika servis moguće stupiti u kontakt sa operaterom putem poziva.  



No, postoji “začkoljica”. Za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru, Google nije omogućio besplatno pozivanje. Za Sloveniju i Hrvatsku jeste. Procedura za komšije bi bila sledeća: 

- Unesite ime i prezime u prazna polja.

- Potom u padajućem panelu izaberite zemlju iz koje pozivate, dakle Hrvatsku i dopunite unosom svog boroja.

- Zatim štiklirajte da li ste se pretplatili na Google Muzika servis ili ne. Nije problem ako niste.

- Na kraju samo ukratko opišite problem i kliknite na “Call Me” taster koji se nalazi na dnu forme.  

Na poziv se takođe ne čeka previse. Negde oko 10 minuta.  

Evo i jedne fotografije na kojoj se vidi kako izgleda dopisivanje:

To je to! Ne zaboravite kasnije da ostavite komentar koliko ste zadovoljni sa operaterom jer to njima puno znači!