Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako napraviti elegantnu drvenu futrolu i držač za tablet računar!? (VIDEO)

Kako napraviti elegantnu drvenu futrolu i držač za tablet računar!? (VIDEO)

Pogledajte kako da uz nekoliko trikova napravite prelepu drvenu futrolu za vaš tablet. Takođe ova futrola može poslužiti kao držač tako da bi to trebalo dodatno da vas motiviše da se upustite u DIY (eng. do it yourself) misiju!

Zar nije lepo kada nešto napravite sami? Ako ste programer, pretpostavljamo da vas najviše motiviše krajnji rezultat nakon dugih redova kodova, odnosno funkcionalna i prelepa aplikacija koju ste napravili? Ako ste dizajner, verujemo da vam je tuđe oduševljenje najveća nagrada za vaše delo ili dekoraciju? Čini nam se da u svakoj profesiji postoji taj trenutak gde ćete poželeti da nešto što vam treba da napravite sami. Ne zato što niste u mogućnosti da ga priuštite novcem već zato što želite da vi sami dodate neki svoj dodir i sentimentalnu vrednost osim onih osnovnih. Mi smo već par puta pisali o tome kako sami da napravite futrolu za telefon i slično. Pored toga što smo pokušali da motivišemo naše pratioce da se upuste u DIY projekat, mi smo i sebe podstakli na to pa ćemo uskoro da vam pokažemo neke naše ručne radove!

Do tada, želimo da vam predstavimo jedan video koji će vas inspirisati da sebi napravite elegantu drvenu futrolu za tablet računar koja takođe može poslužiti kao držač. Tačno je da su vam potrebni neki malo napredniji alati ali uz alternativu i snalaženje moguće je postići isti rezultat. Na kraju krajeva isplati se zamoliti ili čak platiti nekome ko ima taj alat da vam dozvoli da realizujete svoj “wooden case” projekat. Da ne dužimo više evo video priloga koji detaljno objašnjava šta vam treba i kako da napravite ovo “parče drvene skalamerije”!