Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Hangouts je dobio neke nove funkcije!

Google Hangouts je dobio neke nove funkcije!

Google Hangouts je upravo postao pametniji! 

Google je 10. decembra 2014. godine objavio novu verziju Hangouts za Android koji donosi 16 novih pakovanja stikera, nove video filtere koji se mogu koristiti tokom pozivanja i “pametne” predloge.

Pametni predlozi su tu kako bi korisnicima analizom primljenjih i poslatih poruka predložio nešto. Recimo kada svom prijatelju pošaljete poruku “gde si?” vama će se pojaviti predlog da sa prijateljem podelite svoju trenutnu lokaciju.



Pored sjajnih stikera koji su sada dostupni za korišćenje, Google je takođe predstavio video filtere. Oni se mogu primeniti tokom video poziva u svega nekoliko dodira! Tu su najpoznatiji filteri: sepia, vignette, black and white i ostali…

Takođe, još jedno unapređenje je prisutno. Naime, kada se dopisujete sa prijateljem, možete videti da li je pročitao poruku i kada - “last seen”.  

Ovo ažuriranje neće biti pušteno odjednom svima, korisnici će postepeno biti obavešteni da im je zakrpa dostupna. Što se tiče iOS-a i njihovi korisnici će dobiti ovo ažuriranje čim Apple Store odobri.