Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

iOS 8.1.2 je dostupan za preuzimanje!

iOS 8.1.2 je dostupan za preuzimanje!

Jeste li ažurirali svoj Apple uređaj na najnoviji iOS? Ako niste pogledajte šta on donosi! 

Još jednom je vreme za postepeno ažuriranje iOS 8 operativnog sistema. Apple i dalje ima neke malo krupnije probleme kod iOS 8, pogotovo vezane za rad na starijim uređajima. Dok se svakodnevno radi na rešavanju tih problema, iOS 8.1.2 verzija je dostupna za preuzimanje. Ova zakrpa će rešiti neke sitnije probleme koji su mučili korisnike ove platforme.

Verovatno postoji dosta grešaka koje su programeri Apple-a rešili ovom zakrpom, međutim na listi promena ove zakrpe se nalazi samo ispravka za grešku koja je neočekivano brisala melodije zvona kupljene na iTunes-u. Naravno, znamo da je to veoma kratka lista ispravki, ili tačnije jedina ispravka koju donosi ova zakrpa 8.1.2, međutim dosta korisnika svedoči da je ova zakrpa rešila mnogo više greški pri radu platforme nego što se zvanično najavilo.

Opet je dobro videti zakrpu dostupnu za preuzimanje, jer je to znak da iz Apple-a nisu zaboravili na svoj posao. Malo je ažuriranje u pitanju, svega 28.2 MB, i već je dostupno za preuzimanje, međutim ne znamo kada će stići neka veća zakrpa. Ono što znamo je da je Apple već raširio svojim programerima verziju 8.2 sa “WatchKit”-om koju treba testirati, nadograditi, urediti i spakovati za zvanično predstavljanje. Očekuje se da će to ažuriranje biti dostupno na leto 2015 godine.