Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

One UI 3.1 predstavljen je za Samsung Galaxy Fold, Galaxy S10 i Galaxy Note 10!

One UI 3.1 predstavljen je za Samsung Galaxy Fold, Galaxy S10 i Galaxy Note 10!

Ljubitelji One UI korisničkog interfejsa, radujte se! Samsung je počeo sa objavom novih ažuriranja za Galaxy Fold i Galaxy Note 10 / Note 10 Pro. Pogledajte šta on donosi.

Ova tri telefona su najnoviji dodaci na neprekidno rastućoj listi uređaja korejskog proizvođača koji su dobili One UI 3.1. Poređenja radi, Galaxy Note 10 serija je dobila svoje ažuriranje na Android 11 u obliku One UI 3.0 još u decembru prošle godine, dok je Galaxy Fold dobio nekoliko nedelja kasnije.

 



Pre otprilike nedelju dana Samsung je obećao da će vrlo brzo započeti stabilno ažuriranje One UI 3.1 za ove uređaje. Ispunivši svoje obećanje, kompanija je sada započela sa sprovođenjem toliko očekivanog ažuriranja u odabranim regionima.

Kako je izvestio SamMobile, globalna 4G verzija Galaxy Note 10 (broj modela SM-N970F ) i njegova „Plus“ varijanta (broj modela SM-N975F ) dobijaju novo ažuriranje u Nemačkoj u obliku verzije softvera N97xFKSKSU6FUBD. Osim što donosi sve promene specifične za One UI 3.1, nova verzija je takođe povećala nivo bezbednosne zakrpe za Android (SPL) do marta 2021. godine.

Na sličan način, ažuriranje One UI 3.1 izlazi za globalnu varijantu Galaxy Fold-a (model SM-F900F), putem verzije softvera F900FKSKSU4EUBF. Ažuriranje je trenutno dostupno u Francuskoj, mada se očekuje da će proces isporuke biti uvećan u narednim nedeljama.

Samsung je takođe otpočeo sa ažuriranjem One UI 3.1 za Galaxy S10 seriju u Evropi. Kao i ažuriranje za Galaxy Fold i Galaxy Note 10, ovo ažuriranje donosi nivo bezbednosne zakrpe iz marta 2021. godine. Ažuriranje je počelo da se objavljuje u Švajcarskoj (AUT region) za Galaxy S10 (SM-G973F) i Galaxy S10 + (SM-G975F), ali će se verovatno uskoro proširiti i na druga evropska tržišta, kao i na Galaxy S10e.



Ukoliko ne želite da čekate red i želite da što pre isprobate novi One UI 3.1 na vašem telefonu to možete učiniti praćenjem uputstva na linku ispod:

>> Kako vratiti zvanični Android sistem na Samsung telefonima? <<

Da li ste već dobili ažuriranje One UI 3.1 na vašem telefonu? Javite nam u komentarima ispod.