Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung Galaxy Z Flip je novi telefon sa ekranom na preklop! (VIDEO)

Samsung Galaxy Z Flip je novi telefon sa ekranom na preklop! (VIDEO)

Proteklih dana smo imali prilike da vidimo mnoštvo procurelih informacija o Samsung Galaxy Z Flip telefonu. Čak smo imali prilike da pogledamo i video u kojem se jasno vidi da će Galaxy Z Flip doći sa jako zanimljivim dizajnom. Evo šta smo sve saznali o njemu do sada!

Galaxy Z Flip bi se mogao pokazati kao prilično dobar Android uređaj sa ekranom koji se može saviti. To i nije baš bio slučaj sa prethodnim modelom.

 Glasine i nagađanja koje su kružile mrežama su nam uglavnom otkrivale 3D koncept fotografije novog sklopivog telefona za koji se veruje da se radi o “Samsung Galaxy Z Flip” modelu.

Pretpostavlja se da će Samsung Galaxy Z Flip (a.k.a. Samsung Galaxy Bloom) biti lansiran za samo nekoliko nedelja na Samsung Galaxy  Unpacked događaju koji će se održati u San Francisku. To je isti događaj na kojem očekujemo da bude predstavljen i Samsung Galaxy S20 telefon.

Prema dosadašnjim informacijama koje imamo, a pogotovo na osnovu videa koji je nedavno procureo, Galaxy Z Flip bi trebalo da reši problem koji je zadesio raniji problem “Galaxy Fold” telefona. Glasine su da Samsung Galaxy Z  Flip dolazi u dve nijanse, crnoj i ljubičastoj boji. 

Što se tiče ostalih karaktersitika, Galaxy Z Flip će imati ekran dijagonale 6.6 inča, naravno kada ga ‘’rasklopite’’. Radi se o AMOLED tipu ekrana, rezolucije FullHD+ (2636px*1080px). Kada se otvori, Galaxy Z Flip je debeo 7,2 mm što znači da će biti oko 15 mm do 17 mm depeo kada se preklopi. 

Veruje se da će ostale karakteristike biti sledeće:

- 8 GB RAM
- 256 GB ROM (Bez mogućnosti proširenja putem memorijske kartice)
- 10 MPx Prednja, selfie kamera
- Baterija 3300 mAh
- Snapdragon 855+Telefon ima dve zadnje kamere od kojih glavana ima 12 MPx sa Dual Pixel senzorom i otvorom blende od f/1.8. Sekundarna kamera je sa “Ultra Wide” objektivom i pošljava senzor od 12 MPx. 

Pored tih kamera se nalazi i jedan maleni ekran koji je tu kako bi prikazao informacije kao što su vreme i obaveštenja dok je telefon preklopljen. Galaxy Z Flip dolazi i sa čitačem otiska prstiju koji je ovaj put pozicioniran bočno, a ne na poleđini telefona ili ispod ekrana.