Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nove mogućnosti Petal Mapa na Huawei P50 Pocket telefonu! (VIDEO)

Nove mogućnosti Petal Mapa na Huawei P50 Pocket telefonu! (VIDEO)

Nova verzija Petal Maps aplikacije omogućava svim vlasnicima Huawei P50 Pocket telefona da koriste sekundarni kružni ekran za navođenje tokom kretanja prethodno definisanom rutom. To znači da ćete moći da dobijate instrukcije kuda treba da skrenete direktno na sekundarnom kružnom ekranu Huawei P50 Pocket telefona.

Popularna Huawei aplikacija za mapiranje i navigaciju Petal Maps dobila je izuzetnu korisničku funkciju na novom Huawei P50 Pocket  modelu. Ovaj sklopivi pametni telefon sa svojim impresivnim estetskim dizajnom, kao i zavidnim tehničkim karakteristikama dodao još jedan kvalitativni sloj svojim performansima. Sada, po prvi put, Petal Maps se pojavljuje kao aplikacija koja se takođe može prikazati kroz jedinstveni okrugli ekran na pametnom displeju, čak i kada je telefon preklopljen.

 



Simultana navigacija između unutrašnjeg i spoljašnjeg ekrana omogućuje savršenu funkcionalnost bez obzira na to kako potrošači koriste uređaj. Na taj način Petal Maps ne samo da dopunjuje besprekoran dizajn P50 Pocket modela, već i proširuje korisničke mogućnosti dodatnom pogodnošću koja nije dostupna na drugim modelima telefona.

,,Aplikacija Petal Maps je izuzetan uspeh za Huawei, a njena sposobnost je da pruži navigaciju van mreže isto kao i na mreži, dok njen inovativni interfejs i interakcije u realnom vremenu privlače nove korisnike svaki dan,” rekao je dr. Jaime Gonzalo, potpredsednik Huawei Mobile Usluga. ,,Tehnologija treba da se prilagođava korisniku, a ne obrnuto. To je razlog zašto, za svakoga ko kupi P50 Pocket, dodavanje Petal Maps na displej predstavlja ogroman bonus. Ne samo da je vidljiv na glatkom ekranu kada je uređaj sklopljen, već nastavlja da prikazuje upustva kada je P50 Pocket zatvoren bez ikakvog kompromisa u pogledu performansi, čineći svakodnevne životne aktivnosti poput vožnje ili putovanja lakšim i sigurnijim“.

Petal Maps je pokrenuo 14,5 miliona sati navigacionih usluga od svog pokretanja 2020. godine. Više od 35,2 miliona korisnika u 166 zemalja koristi funkcije visokog nivoa Petal Maps-a, koje uključuju navođenje trake, preporuke za pametne rute, uslove na putu duginih boja (putanje parade ponosa) i širok spektar međusobno povezanih usluga od dostave hrane i vožnje do slikovitih destinacija.

Takođe, pored direktnog pristupa na Petal Maps, ekran pametnog poklopca će prikazivati i obaveštenja o porukama, omogućavati kontrolu za reprodukciju muzike, služiti kao kamera za selfije i pružati trenutni pregled vremenske prognoze. Huawei će nastaviti da podstiče svoje partnere za razvoj aplikacija da dodatno unaprede funkcije pametnog poklopca ekrana, a programeri su već najavili implementaciju novih aplikacija poput RainViewer, StepsApp i Easy Currency Converter.

Petal Maps je preinstaliran na Huawei uređajima, ali je dostupan i preko AppGallery-a, dok korisnici Android pametnih telefona takođe mogu da ga preuzmu iz Play prodavnice.