Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ovo su aplikacije koje stvaraju ogromnu zavisnost od korišćenja! (VIDEO)

Ovo su aplikacije koje stvaraju ogromnu zavisnost od korišćenja! (VIDEO)

Ako jednom probate ove aplikacije, kasnije će vam biti potrebna profesionalna pomoć da prestanete da ih koristite! Evo koje aplikacije pola planete koristi...

Postoje neke Android aplikacije koje bi stvarno trebalo da idu uz upozorenje koje glasi “postoji visoka opasnost da postanete zavisni od aplikacije”.

 



Verujte nam kada vam kažemo da su to toliko zanimljive aplikacije da kada ih koristite zaboravite “gde ste, ko ste i šta ste”! Mi smo izdvojili nekoliko aplikacija za koje smatramo da su baš zanimljive i da pola planete ne mogu bez njih. Evo koje su to…

Osmos

Ovo je toliko jednostavna igrica da dok čitate njen opis verovatno ćete pomisliti da je baš dosadna. Međutim kada krenete da je igrate, za svega pet minuta ćete postati zavisnik od nje. Jednostavne kontrole, jasan cilj i odlučna pozadinska muzika su tajna formula Osmos igrice. Naime, u igrici vi ste osmoza koja pluta unaokolo i pripaja sve molekule sebi blizu. To je to! Probajte je i spoznaćete ono zašto smo ovu igricu uključili u ovaj tekst. Preuzmite igricu sa priloženog linka:

>> Osmos Demo <<

>> Osmos HD <<

Mirrativ

Ovo je aplikacija koja bi trebalo da predstavlja novi način uživo prenošenja informacija. Ako patite od SNoTD-a (strah neupućenosti o tekućim dešavanjima), onda vam je jasno koliko je teško odreći se bilo koje aplikacije ovog karaktera. Mirrativ je potpuno nova platforma pomoću koje možete da emitujete sve sa vašeg telefona svima koji vas prate na toj video društvenoj mreži. Kvalitet video emitovanja je čak bolji od sličnih servisa kao što su Meerkat, Pericsope ili čak YouTube Gameing. Preuzmite aplikaciju sa priloženog linka:



>> Mirrativ <<

Timehop

Timehop aplikacija se povezuje sa svim vašim društvenim mrežama gde vam kasnije dostavlja “digitalne vremenske kapsule”. Tačnije, Timehop vas obaveštava o tome šta ste pre tačno godinu, dve ili više godina radili. Nešto slično podsećanjima koje je Facebook uveo. Budući da svi volimo da se podsetimo nekih zanimljivih momenata naših života, veoma je teško zanemariti Timehop. Jednostavno, ko ne želi da oživi svoja najlepša sećanja ili momente koji su se ranije dogodili? Preuzmite aplikaciju sa priloženog linka:

>> Timehop <<



Monument Valley i Skyward

Ovo su igrice koje su u veoma bliskim odnosima. Gotovo kao da su familija. Obe igrice imaju takvo igračko iskustvo (eng. gameplay) da prosto u svakom momentu drži pažnju gde zahteva od igrača da nađe odgovarajući put kroz prostor i vreme. Sigurni smo da ste čuli za igricu Monument Valley, ali retko ko je zapravo kupio igricu i probao je. Možda je sada pravo vreme da to uradite. Dodaćemo samo da je Monument Valley igrica koja je nekada imala ogroman prihod, čak i do 5 miliona dolara dnevno!

>> Monument Valley <<



>> Skyward <<

U slučaju da iz nekog razloga ne možete da kupite Monument Valley, prilažemo vam link gde je možete potpuno besplatno preuzeti:

>> Monument Valley <<