Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako omogućiti PlayStation Remote Play na uređajima koji to ne podržavaju? [Android 7.1 ili ispod]

Kako omogućiti PlayStation Remote Play na uređajima koji to ne podržavaju? [Android 7.1 ili ispod]

Evo kako da omogućite opciju PlayStation Remote Play na svom telefoni iako on nije podržan i tako igrate igre sa Sony PlayStation konzole…

PlayStation Remote Play je sjajna aplikacija koja omogućava vlasnicima Sony telefona da daljinski igraju igre sa PlayStation konzole. Ali, šta ako vlasnici Sony PlayStation konzole ne poseduju Sony telefon?

 



U poslednje vreme su se pojavili razni portovi koji mogu da se instaliraju na bilo koji drugi uređaj i tako vlasnicima omoguće da igraju omiljene PlayStation igre na svom telefonu… Ali, ti portovi nisu tako stabilni i pouzdani. Često se dešava da se aplikacija naglo “sruši” ili da uopšte ne može da se pokrene.

Srećom po sve koji žele ovu aplikaciju na svom “Non-Sony” telefonu, programer leolawliet je našao način rešenje i napravio Magisk modifikaciju koja radi bez greške, čak i na Android 7.1.1 ROM-ovima…

Inače, ova Magisk modifikacija se može koristiti ili kod root-ovanih firmware-a, ili kod root-ovanih custom ROM-ova. Evo kako da instalirate Magisk modifikaciju:

1. Instalirajte Sony Framework modifikaciju prvo, koristeći Magisk Manager, i restartujte telefon.

2. Preuzmite RemotePlayEnabler modifikaciju sa ovog LINKA i instalirajte pa potom restartujte telefon.

3. Pokrenite Google Play prodavnicu i instalirajte PlayStation Remote Play aplikaciju kao što bi ste uradili i na Sony telefonu.



4. U Magisk Manager aplikaciji se uputite u Magisk Hide i štiklirajte “Remote Play app, Play Station app i PS Messenger app”.

5. Pokrenite Play Station Remote Play aplikaciju i proverite da li je sve ok.