Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako promeniti redosled navigacionih tastera na Galaxy Note 8 telefonu?

Kako promeniti redosled navigacionih tastera na Galaxy Note 8 telefonu?

Ako vam se ne dopada redosled tastera za korak unazad, za početni ekran ili za nedavno korišćene aplikacije, uvek ga možete promeniti. Evo ako!

Neki pametni telefoni imaju taster za korak unazad skroz na levoj strani navigacionog panela, a neki imaju na skroz desnoj strani. Oni koji koriste dva različita telefona, čiji redosled tastera u navigacionom panelu nije isti, se često nerviraju zbog toga što slučajno dodirnu taster koji nisu želeli.

 U cilju eliminisanja te neprijatnosti rešili smo da vam pokažemo kako se menja redosled navigacionih tastera na Galaxy Note 8 telefonu. Vrlo je jednostavno i iznenadićete kada vidite koliko brzo to možete obaviti. Evo šta treba da uradite:

1. Pristupite podešavanjima telefona.

2. Odaberite kategoriju “Ekran”.

3. Spustite se niz listu i pristupite kategoriji “Navigacioni panel”.

4. Potom dodirnite “Redosled tastera” (eng. button layout) i odaberite redosled koji vama odgovara.>> Kako prebaciti aplikacije na MicroSD na Galaxy Note 8 telefonu? <<

>> Kako promeniti namenu Bixby tastera na Galaxy S8 i Note 8 telefonima? <<

Toplo vas savetujemo da malo pogledate ostale opcije unutar kategorije “Navigacioni panel” jet tu možete pronaći neke vrlo zanimljive stvari. Uvek možete promeniti boju panela i slično.