Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako trajno izbrisati Instagram nalog na telefonu? (VIDEO)

Kako trajno izbrisati Instagram nalog na telefonu? (VIDEO)

Evo kako da izbrišete vaš Instagram nalog, za sva vremena, uključujući sve podatke o vama.

Instagram je veoma popularna društvena mreža koja ima sve više i više aktivnih korisnika. Budući da se radi o platformi koja je bogata zanimljivim opcijama i funkcijama, korisnici često provode mnogo vremena na njoj. Bez problema možemo reći da danas imamo veliki broj korisnika koji su zavisni od ove platforme.

 U cilju rešavanja tog problema, rešili smo da napravimo uputstvo koje će vam pomoći da izbrišete vaš Instagram nalog i tako se rešite nepotrebne zanimacije koja vam sigurno ukrade 2 do 5 sati dnevno.

Kako izbrisati Instagram nalog preko telefona?

1. Pokrenite Instagram aplikaciju i dodirnite na svoju profilnu fotografiju koja se nalazi u donjem desnom uglu ekrana.

2. Zatim dodirnite na “tri crtice” taster pa na listi pronađite i pristupite kategoriji “Podešavanja”.

 3. U podešavanjima treba da imate naslov “Podrška” ispod kog se lista opcija “Centar za pomoć” na koju treba da dodirnete.

4. Kada vam se učita nova stranica, dodirnite na drugu opciju po redu “Upravljanje nalogom”.5. Ponovo dodirnite na drugu opciju po redu koja se ovaj put zaniva “Brisanje naloga”.

6. Sada dodirnite na naslov “Kako da izbrišem nalog” i kada se ispod pojave informacije o tome, jednostavno dodirnite na plavi tekst “Delete your account”.7. Ukoliko imate nekoliko naloga prijavljenih na jednu istu Instagram aplikaciju, onda ćete po dodiru na “Delete your account” opciju biti upitani za koji nalog to želite da uradite. Vi samo odaberite nalog koji zapravo želite da izbrišete.

8. Aplikacija će vas potom upitati da li želite da sačuvate podatke Instagram naloga koji želite da obrišete ili ne. Ukoliko želite, dodirnite na opciju “Sačuvaj podatke”, a ukoliko ipak ne želite, onda dodirnite na opciju “Ne sada”.

9. Sledeći korak je odabir razloga koji se tiče brisanja vašeg Instagram naloga. Nećete pogrešiti koji god predifinsani razlog da izaberete sa liste.

10. I na kraju unesite lozinku naloga u prazno polje koje se pojavljuje kada odaberete razlog brisanja.

11. Kada unesete lozinku naloga koji želite da obrišete, spustite se niz stranicu i dodirnite na taster “Trajno izbriši moj nalog”.

12. Kako biste potvrdili brisanje naloga, dodirnite na “Potvrdi” taster u okviru iskakajućeg panela.

To je to! U 12 koraka možete izbrisati trajno svoj Instagram nalog, uključujući celokupnu aktivnost na platformi i sve podatke o vama, koji su se ranije čuvali na Instagram serverima.

Ukoliko ipak želite da privremeno izbrišete ili bolje reći, deaktivirate vaš Instagram nalog, onda ispratite priloženo uputstvo:

>> Kako privremeno izbrisati Instagram nalog na telefonu? <<