Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Stigla je nova Google Slike aplikacija. Preuzmite je odmah! (VIDEO)

Stigla je nova Google Slike aplikacija. Preuzmite je odmah! (VIDEO)

Google je lansirao nadogradnju Google Slike tj. Google Photos aplikacije te je sada ona drugačija, barem kada je dizajn u pitanju. Evo kako da je preuzmete odmah!

Google je još ranije najavio da će redizajnirati svoju Google Slike aplikaciju za Android. Istakli su kako žele da i ova aplikacija bude u skladu sa “Material Design” izgledom. Kako stvari stoje, ta nova, redizajnirana Google Slike aplikacija je već dostupna za preuzimanje. Stim da za neke regione nadogradnja još nije stigla na Google Play prodavnici. No, bez obzira na to, u ovom tekstu ćemo vam pokazati gde da preuzmete Google Slike v4 aplikaciju. na memoriju telefona i ručne je instalirate.

 



Osim toga što je Google udahnuo neku nov vizuelni život staroj Google Slike aplikaciji, ona je dobila i neke nove funkcije u vidu gestura. Shodno tome, jednostavnim prevlačenjem prsta sa dna ekrana ka vrhu, dok gledate neku fotografiju, se pristupa informacijama o fotografiji.

A kada je reč o samim vizuelnim promenama, onda možemo primetiti da je u novoj Google Slike aplikaciji sve zaobljenije i svetlije, sa puno mikro animacijama. Pogledajte video koji smo napravili za vas i upoznajte se sa novim izgledom Google Slike aplikacije:

Što se instaliranja tiče, prvo proverite da nadogradnja već nije stigla na Google Play prodavnici, klikom na ovaj LINK. U slučaju da nije, evo šta treba da uradite:

1. Prvo uključite opciju “Nepoznati izvori” na vašem telefonu ukoliko do sada niste. Na priloženom linku imate uputstvo koje vam može pomoći da to uradite:

>> Kako aktivirati opciju "Nepoznati izvori" na Android uređaju? [Unknown Sources] <<

2. Zatim sa priloženog linka preuzmite Google Slike aplikaciju na memoriju svog telefona:



>> Google Slike v4 <<

3. Instalirajte preuzetu Google Slike aplikaciju i uživajte u novom material design izgledu!