Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Football Manager Touch 2017 je sada dopstupan za Android uređaje! (VIDEO)

Football Manager Touch 2017 je sada dopstupan za Android uređaje! (VIDEO)

Nova verzija Football Manager igrice je konačno dostupna i za Android uređaje, a kada budete videli šta je sve promenjeno, oduševićete se!

Već postoji negde oko 15 simulacija najpopularnijeg sporta na svetu, fudbala, koje uspešno grade Sega “sportsku karijeru!” Naime, već od 2002 godine mnogi su imali prilike da probaju novu Football Manager igru koja je praktično preuzela sve korisnike Championship Manager igre. Već od tada, svi nestrpljivo čekaju novu verziju svoje omiljene igre. To znači, nove opcije, novi korisnički izgled, novi igrači, realniji rezultati, itd.

 



Evo, nakon 15 godina mnogo toga je promenjeno pa samim tim i to koji se sve uređaji koriste. Sada,pored računara imamo i Android tablet računare i telefone. Budući da svi mi danas češće provodimo vreme uz naš telefon ili tablet, nije ni čudo što je Sega odlučila da napravi verziju svoje popularne igre i za Android platformu.

Pre nekoliko godina pojavila se prva Football Manager igra koju je Sega kompanija napravila za Android korisnike. Od tada, mnogo toga je unapređeno u napravljeno da korisničko iskustvo bude što sličnije onom na računaru. Po našem mišljenju, Football Manager Touch 2017 je pun pogodak jer gotovo identična sa desktop varijantom.

>> Kako besplatno preuzeti Football Manager 2015 igricu za Android uređaje? <<

Prošle godine recimo, postojala je Android verzija igre, kako za telefone, tako i za tablet računare. Ipak, želja da se napravi igra za Android uređaje koja je gotovo identična onoj za desktop računare je dovela to ograničenja kompatabilnosti. Shodno tome, poslednja verzija tj. Football Manager Touch 2017 se može igrati samo na uređajima sa velikim ekranima, odnosno samo na tablet računarima.

Sega je rešila da napravi ozbiljan korak napred te sada Football Manager Touch 2017 ima unapređeni 3D engine, koristi veštačku inteligenciju i ima nove stadione. Da ne govorimo da igra sada ima znatno više interakcije između vas, menadžera, i vaših trenera i osoblja. To znači da ćete imati komunikaciju sa terenerom, medijima, navijačima i slično. Uglavnom, sve ono što volite kod klasične Football Manager igre za računare je dostupno i na Touch verziji, uz nekoliko posebnih funkcija koje su dizajnirane za tablete i dodir.

Dostupne su 130 liga te sa te strane niko neće biti uskraćen. Isto tako, novitet je to da je moguće naglo napustiti pregled uživo cele utakmice i direktno pregledati finalni rezultat, u slučaju da ste videli onoliko koliko je vama bilo dovoljno.

Igra košta 19.99$ i po našem mišljenju to nije uopšte visoka cena! Kada se u obzir uzme to koliko je igra unapređena i doterana tako da izgleda veoma slično onoj za desktop računarima, onda je 20$ realna cena. 

>> Football Manager Touch 2017 <<