Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

LastPass aplikacija za manipulisanje lozinki je upravo postala besplatna! (VIDEO)

LastPass aplikacija za manipulisanje lozinki je upravo postala besplatna! (VIDEO)

Sada besplatno preuzmite odličnu aplikaciju koja će vam olakšati kontrolisanje lozinki koje koristite na raznim mestima i u raznim situacijama.

LastPass je servis za manipulaciju lozinki i on je dostupan za telefone, desktop i tablet računare. Još od 2015. godine, svi korisnici Android telefona i tablet računara mogu potpuno besplatno da preuzmu aplikaciju i koriste LastPass. Besplatni nalog uključuje sinhronizaciju podataka između prijavljenih uređaja.

 



Trik je u tome da se sinhronizuju samo uređaji iste kategorije, pa tako svi podaci koji jedan tablet sadrži se dele sa ostalim tablet računarima gde ste prijavljeni, isključujući telefone ili desktop računare.

LastPass takođe podrazumeva manipulaciju online datoteka, kao i zaštitu korisnika pri surfovanju na internetu. Besplatni nalog se može nadograditi na LastPass Premium za 12 dolara godišnje što će korisniku doneti neograničeno sinhronizovanje među svim uređajima različitih kategorija, deljenje datoteka i foldera sa poverljivim osobama i još po nešto.

“Želimo da osiguramo to da LastPass servis bude dostupan svim korisnicima, uključujući i one koji koriste samo pametne telefone kojima je potrebna pomoć oko organizovanja lozinki. Koji god uređaj da ste počeli da koristite, LastPass lako možete koristiti na njemu ili na bilo kom drugom u istom momentu - desktop, pametni telefon, tablet - potpuno besplatno!”

Tu je i 14 dana probnog perioda LastPass Premium naloga koji možete aktivirati na njihovom sajtu. Ipak ako vam je dovoljna besplatna varijanta naloga za LastPass servis, na priloženom linku preuzmite aplikaciju i uživajte:

Android

>> LastPass <<



iOS

>> LastPass <<