Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje aplikacije za organizaciju i planiranje svakodnevnice!

Najbolje aplikacije za organizaciju i planiranje svakodnevnice!

Dobar plan je pola posla i pola useha! Vreme uloženo u planiranje će vam se višestruko isplatiti. Uzeći u obzir da je bitno imati dobar plan, pripremili smo vam 5 sjajnih aplikacija koje će vam pomoći da lakše organizujete svoje obaveze i namere. 

Planiranje obaveza je uvek bila dobra i pametna ideja. Prosto imate pregled u to šta treba da uradite, kako treba da uradite i na koji način da dođete do krajnjeg rezultata.

 



Sada vrlo lako možete imati svoj lični planer na vašem telefonu koji će vam biti dostupan bilo gde da se nalazite. Sve što vam treba je vaš pametan telefon i konekcija sa internetom. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti 5 odličnih aplikacija koje će vam pomoći da radite pametnije i da zaista budete produktivniji. 

Floor Plan Creator - Dizajniraj prostor svog doma po ukusu

Floor Plan Creator vam omogućava da kreirate, uređujete i lako podelite podne planove vašeg doma sa svojim prijateljima. Kreirajte detaljan i precizan crtež prostorije vašeg doma i pogledajte ih u 3D formatu. Najbolje od svega što će vam plan prostora biti uvek pri ruci, sve što treba je da ponesete telefon kada krenete u kupovinu i na osnovu plana koji ste nacrtali, odlučite da li ima prostora za nov komad nameštaja u vašem domu. 

Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Floor Plan Creator <<

Google Maps - Organizuj najkraći put do kuće

Aplikacija Google Maps vam omogućava uvid u javni prevoz svih većih gradova preko “Google Transit” servisa. Putem aplikacije pronađite najbolja mesta u gradu i informacije koje su vam neophodne da biste stigli na određenu lokaciju. Aplikaciju Google Maps možete koristiti i bez interneta, samo pre toga treba da preuzmete mapu određenog mesta. Evo kako to možete uraditi:

>> Kako koristiti Google Maps bez interneta? <<



Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Google Maps <<

My Study Life - Školski planer

My Study Life je platforma za studente, nastavnike i predavače, dizajnirana je da olakša upravljanjem vašim studijskim obavezama. Omogućava vam da čuvate časove, domaće zadatke i ispite, čineći ih dostupnim na bilo kom uređaju, gde god da se nalazite.

Aplikacija sama sinhronizuje vaše podatke omogućavajući vam upotrebu aplikacije čak i kada ste van mreže. Možete putem Google naloga da kreirate nalog ili koristeći email, nakon čega će My Study Life aplikacija biti spremna za korišćenje.



Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> My Study Life <<

Triplt - Planer vašeg putovanja

Aplikacije za planiranje putovanja mogu biti korisne na različite načine. Mogu vam uštedeti novac i organizovati vas u pokretu. Putem Triplt aplikacije stvorite jedinstveni plan za svako putovanje.



Dok planirate svoj put aplikacija će vam čak pomoći da pronađete i bolje sedište u prevozu. TripIt aplikacija prikazuje i upozorenja o stanju leta u realnom vremenu. TripIt aplikacija ima i  mogućnost da postavite podsetnik kada treba krenuti na aerodrom, kao i podsetnik kada treba da se prijavite za let.

Više o aplikacijama ovog tipa imate u priloženom članku:

>> Predstavljamo: TOP 3 aplikacije za turiste! <<

Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> TripIt << 

Sprouts - Planer vaših finansija na jednom mestu.

Sprouts je aplikacija koja vam omogućava lako upravljanje svim vašim finansijama na jednom mestu. Sprouts aplikacija je vaš lični menadžer, objedinjuje vaše bankovne račune, kreditne kartice i prikazuje u šta ste investirali vaš novac. 

Ako ste u potrazi za nekom aplikacijom koja je slučna ili možda naprednija od Sprouts, onda predlažemo da pogledate priloženi članak:

>> Najbolje aplikacije za evidentiranje ili kontrolu finansija! <<

Aplikaciju Sprouts možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili sa priloženog linka:

>> Sprouts <<