Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje aplikacije za SMS dopisivanje!

Najbolje aplikacije za SMS dopisivanje!

Evo koje su to aplikacije koje vam mogu poboljšati iskustvo prilikom SMS dopisivanja. Dakle, ovo je naša lista najboljih SMS aplikacija...

U zavisnosti od Android verzije koja pokreće uređaj ili u zavisnosti od toga da li je u pitanju Sony, HTC, Huawei, itd, aplikacija za SMS dopisivanje je cool ili ne. Naravno, veoma bitan faktor su potrebe i želje samog korisnika Android uređaja. Iskreno, mnogi telefoni ne dolaze sa baš naprednom SMS aplikacijom. U tim slučajevima su alternative itekako dobrodošle.

 



>> Kako slati SMS poruke sa računara? <<

>> Preuzmite novu Google Messenger aplikaciju za SMS dopisivanje! <<

>> Kako blokirati neželjene pozive i poruke na pametnom telefonu? (VIDEO) <<

Srećom, Android platforma uvek nudi alternativu. Na Google Play prodavnici se mogu naći mnoge veoma prilagodive, napredne SMS aplikacije trećeg lica. Shodno tome, pišemo vam koje su to aplikacije aplikacije koje bismo mi preporučili kao “najbolje SMS aplikacije za dopisivanje”.

Textra SMS

Dopisivanje sa nekim zahteva koncentraciju i sinhronizovan rad prstiju… Da li je to nešto što svi mi imamo u situacijama kada smo u žurbi? Naravno da ne! Zato nam je uvek bitno da naša aplikacija za SMS dopisivanje nije previše komplikovana. To automatski podrazumeva da dobra SMS aplikacija treba da ima sve potrebne funkcije na dohvat “prsta”.

Zamislite kada bi u sred konverzacije morali da se zaustavite i kopate po aplikaciji za određeni smajli, funkciju ili slično!? To se jednostavno ne može tolerisati. Ali, “Hey Bot” asistent koji dolazi uz Textra SMS aplikaciju je tu kako bi se rešili ovi problemi. On je u mogućnosti da vam pruži odgovor na svako vaše pitanje vezano za korišćenje aplikacije. Hey Bot često bude zgodan kada vam je neka alatka potrebna a niste sigurni gde je možete pronaći. Samim tim, jednostavnom glasovnom komandom možete zamoliti Hey Bot asistenta da on to obavi umesto vas…



Još dve veoma zgodne funkcije Textra SMS aplikacije su mogućnost prilagođavanje pojedinačnih konverzacija i mogućnost direktnog odgovaranja na SMS iz samog notifikacionog panela. Bićete iznenađeni kada shvatite da Textra SMS aplikacija omogućava da prilagodite svoja dopisivanja do najsitnijeg detalja. To podrazumeva menjanje boje, teme, ikonu aplikacije itd.

Što se direktnog odgovaranaj na SMS iz notifikacionog panela tiče (eng. quick replay), niste ograničeni bilo čime te na poruku možete odgovoriti kao da ste već pristupili aplikaciji. Znači, ne odričete se smajlija ili bilo čega drugog prilikom odgovaranja na SMS putem Quick Replay-a.

Textra SMS možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno klikom na priloženi link:

>> Textra SMS <<



Chomp SMS

Chomp SMS se najviše ističe po svojim bezbednosnim mogućnostima pa je tako moguće dodati PIN kao sigurnosnu proveru prilikom pokretanja aplikacije. Ovo je jako značajna funkcija Chomp SMS aplikacije budući da su SMS poruke često od osetljivog sadržaja. One nekada sadrže najosetljiviji sadržaj koji se može pronaći na telefonu jednog korisnika.

Ipak, to nije sve. Chomp SMS nudi i sistem temiranja te korisnik vrlo lako može da promeni izgled celokupne aplikacije primenjivanjem neke nove teme. Korisnici čak mogu kreirati svoje teme i kasnije ih sačuvati!



Chomp SMS možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno klikom na priloženi link:

>> Chomp SMS <<

Evolve SMS

Ovo je aplikacija koju će korisnici više različitih uređaja najviše voleti! Zašto? EvolveSMS se vrlo lako sinhronizuje sa desktop računarima i drugim uređajima putem Pushbullet aplikacije. To automatski znači da su korisnici u mogućnosti da se dopisuju putem nekog drugog uređaja, bez korišćenja SIM kartice, uslovno rečeno. Dakle, sve dok je telefon povezan na internet, korisnici su u mogućnosti da putem računara pregledaju pristigle poruke i odgovore na njih, bez ikakvog kontakta sa telefonom...

Takođe, EvolveSMS poseduje funkciju zaključavanja poput Chomp SMS aplikacije ali uz neke dodatne sitne pogodnosti. Pored toga što korisnici mogu postaviti PIN kao sigurnosnu proveru kod EvolveSMS aplikacije, postoji i mogućnost pojedinačnog zaključavanja određenih konverzacija tj. dopisivanja. To vam pruža slobodu da zaključate samo one osetljive konverzacije i tako izbegnete sumnju koja može pasti na vas ukoliko vaša lepša polovina sazna da krijete nešto.

EvolveSMS možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno klikom na priloženi link:

>> EvolveSMS <<

Yaata SMS

Veoma je bitno da dopisivanje teče fluidno? Mali zastoj, greška ili bilo kakvo štucanje može poremetiti tok dopisivanje, a pogotovu onog koji kucka. Shodno tome, Yaata SMS je aplikacija koja obećava veoma dobre perfromanse, a pritom ne zauzima mnogo memorije i ne opterećuje performanse uređaja.

Uprkos navedenom, Yaata SMS ne manja onim funkcijama koje svaka aplikacija ovog karaktera treba imati. Ipak, ona sadrži samo ono što je stvarno potrebno, ništa više od toga. Njen korisnički izgled je zbog toga veoma jednostavan i čist.

Yaata SMS aplikaciju je prijatno koristiti. Međutim, ona možda nije najbolji izbor za one korisnike koji žele neku funkciju više. Korisnici kojima su performanse na prvom mestu sigurno neće biti nezadovoljni. Stoga, Yaata SMS aplikacija treba da im prvi izbor.

Yaata SMS možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno klikom na priloženi link:

>> Yaata SMS <<