Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pojavila se odlična aplikacija za pravljenje ili uređivanje selfie fotografija!

Pojavila se odlična aplikacija za pravljenje ili uređivanje selfie fotografija!

Pogledajte pomoću koje aplikacije možete napraviti neverovatne selfi fotografije koje kasnije možete dodatno urediti po vašoj volji. Reći ćemo vam samo da iza ove nove selfie aplikacije stoje jedan uspešan studio koji je do sada pravio odlične kamera aplikacije. 

Ako ne volite da se slikate koristeći prednju kameru i da pravite selfi fotografije, onda preskočite ovaj tekst. Dobro, malo smo preterali, nisu svi toliko narcistički nastrojeni ali nova aplikacija “Bestie” koju je Camera360 studio pustio u etar će svakako motivisati mnoge da se priključe selfi maniji.

 



U suštini radi se o aplikaciji za prednju kameru sa mnoštvo dodataka i opcija koje mogu doprineti što bolje iskustvo pri pravljenju novih selfi fotogravija. Primarna ciljna grupa ove aplikacije su ljudi koji obožavaju sefie. Bestie ne dolazi samo sa osnovnim alatkama za uređivanje fotografija. Bestie sadrži mnoštvo znaimljivih opcija koje mogu pomoći korisnicima da urede svoje selfie fotografije baš onako kako njima odgovara.  

Bestie ima 26 selfie filtera i svaki od njih nosi neko žensko ime. Sexy zar ne? Naravno tu je i odlična funkcija za šminkanje “Smart Skin Smoothing”  koja se može podesiti u pet različitih nivoa koji se odražavaju u realnom vremenu, pre okidanja.

Automatski mod je takođe prisutan i on uspeva da dosta smanji šumove i nepravilnosti tokom okidanaj selfie fotografija. Čak i kada se okida u uslovima lošeg osvetljenja ili ako vam prednja kamera nije baš kvalitetna, Bestie selfie aplikacija će to redukovati, ispraviti, doterati i pomoći vam da napravite poprilično dobar selfie. Moramo da podsetimo još jednom da su, alatke za naknadno uređivanje selfie fotografije koje se mogu naći u okviru Bestie, fenomenalne i da se mogu koristiti za uređivanje ostalih fotografija, kojom god kamerom da ste ih načinili.

Početkom ove godine, Camera360 studio je predstavio svoj selfi štap, a sa novom Bestie selfie aplikacijom će se definitivno pokupiti svaki zaljubljenik u selfie fotografije. Bestie aplikaciju besplatno možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa priloženog linka:



Android

>> Bestie by Camera360 <<

iOS 

>> Bestie by Camera360 <<