Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Predstavljamo Ušće šoping centar aplikaciju!

Predstavljamo Ušće šoping centar aplikaciju!

Sada ne morate da molite prijateljice kako bi sa vama išle u kupovinu u savetovale vas koja je kupovina najbolja.

Sada imate aplikaciju koja se ne žali na bolove u nogama ili da joj je dosadno. Šta više ona je tu uz vas u svakom trenutku. Sve što trebate da učinite je da sa Google Play prodavnice preuzmete aplikaciju Ušće Shoping Center, i imaćete priliku da se na jednostavan način informišete o svim popustima i akcijama, pogledate sve tekuće i nadolazeće aktivnosti Ušće šoping centra ili pogledate izbor filmova koji nudi tamošnji bioskop. I sve to brzo i iz fotelje.

Aplikacija je osmišljena na takav način da možete dodavati beleške i kreirati svoje sopstvene šoping liste. Ako ste prvi put u Ušće šoping centru tu je interaktivna 3D mapa koja će vam pomoći da se orijentišete i nađete lokal koji želite. Mapa prikazuje sve nivoe centra i takođe omogućava kretanje u vidu rotiranja i zumiranja. Ako nemate mnogo vremena da razgledate,a morate hitno obaviti kupovinu, jednostavnim unosom naziva lokala dobićete upustvo kako da najbrže stignete do željene destinacije. Aplikacija vam takođe nudi opciju čuvanja lokacije parking mesta, tako da kada krenete kući nećete morati da lutate po garaži jer ćete jednim klikom saznati lokaciju vašeg automobila.

Aplikacija je dostupna i za iPhone modele i možete je preuzeti sa ovog LINKA, za Android telefone aplikaciju možete preuzeti sa ovog LINKA.