Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

NextGen UI 5 je fenomenalni tweak koji menja korisnički izgled iPhone uređaja! (VIDEO)

NextGen UI 5 je fenomenalni tweak koji menja korisnički izgled iPhone uređaja! (VIDEO)

Danas smo rešili da vam predstavimo tweak koji u potpunosti menja izgled iOS-a odnosno korisnički izgled telefona. Pogledajte o čemu se radi.

Pretpostavljamo da ste čuli da na Android telefonima uopšte nije čudna praksa menjanja korisničkog izgleda. Šta više, na Google Play prodavnici se mogu naći mnoge teme koje u potpunosti menjaju Android izgled. Te teme su ustvari aplikacije koje se tretiraju kao “Launcher”.

>> Kako da promenite temu na Android uređaju? <<
>> Nova Launcher je sada najbolja tema za Android! <<

Sa druge strane na App Store marketu se ne mogu naći teme koje se duboko implementriaju u sam iOS menjajući svaki segment korisničkog izgleda. Međutim, ako se te JailBreak-ovali telefon onda imate odrešene ruke!. Cydia, srećom, među mnogim svojim predivnim tweak-ovima, broji i još jedan na koji smo hteli da vam skrenemo pažnju i istaknemo pojedine njegove benefite. U pitanju je NextGen UI 5!

Za početak ćemo reći da je ovo jedna od retkih tema za iOS koje drastično menjaju njgov izgled, a da pritom ne guši rad telefona. Fluidnost je za NextGen UI 5 je lepša strana, kao i animacija. Prvo što ćete primetiti je da su animacije svuda rasprostranjene, a jedan veliki plus su i zvučni efekti koje prate te animacije. Početnog ekrana praktično nema jer je on zamenjen 3D pločom po kojoj se vi možete kretati i kačiti vidžete,aplikacije, skraćenice i foldere. Prilagođavanje NextGen UI 5 korisničkog izgleda je prisutno u velikim merama, pa tako možete njegove boje, prikaz naslova, isključiti animacije i slično. Dodaćemo da je ovaj “launcher” za iOS potpuno stabilan i napomenuti da sasvim malo štuca kada listate aplikacije skoje su smeštene u folderima. Inače, NextGen UI 5 košta simboličnih 4.99$. Zahvaljujući kvalitetnom “First Look” video klipu koji su napravili momci sa iPhoneHacks portala, mi imamo priliku da pogledamo to kako se NextGen UI 5 ponaša.