Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo šta da uradite da bi ste imali iPhone koji se puni bežično!

Evo šta da uradite da bi ste imali iPhone koji se puni bežično!

Da li ste znali da većina Android telefona dnašnje visoke klase, ili u sebi imaju implementiran sistem bežičnog punjenja, ili je ga je moguće implementirati? A da li ste znali da iPhone korisnici sanjaju o tome, barem pojedini ako ne svi!?

Srećom danas je sve moguće “nabudžiti”. Verovali ili ne i iPhone 6 je uređaj pogodan za budženje, barem što se tiče “wireless charging”-a.

 Evo šta vam je potrebno:

- Bakarna kartica koja bežično prima energiju za vaš iPhone. Brza pretraga na recimo Amazonu će vam olakšati potragu za tim:  Tmvel Qi Wireless Charging Receiver Card Coil

- Qi kompatabilan punjač. Bilo koji sa OVE liste će odgovarati.

- Silikonska ili plastična futrola, ne deblja od 5 milimetra.

>> Čovek je izmenio metalno kućište i dodao bežično punjenje iPhone-u! (VIDEO) <<

Evo kako da montirate bežično punjenje:1. Prvo prikačite bakarnu karticu na vaš telefon preko microUSB-a

2. Presavijte bakarnu karticu prema poleđini iPhone-a i nakačite silikonsku ili plastičnu futrolu kako bi sve svom mestu.3. Uključite Qi bežičnu ploču (eng. wireless charger) u struji i položite ga na ravnu pobršinu.

4. Položite iPhone na ploču i punjenje će biti započeto.
Eto kao što možete i sami da vidite, da bi ste imali iPhone koji se bežično puni ne morate da budete potkovani znanjem koje obično imaju serviseri. Sve što vam je potrebno je oprema.Ukoliko ne želite da poručite sa Amazon internet radnje, pogledajte na našem portalu KupujemProdajem.com.  Sve skupa ne bi trebalo da košta više od 50 evra.