Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati zvanični Android 4.4.2 KitKat na HTC Desire 620g?

Kako instalirati zvanični Android 4.4.2 KitKat na HTC Desire 620g?

Evo kako da oporavite ili potpuno iznova instalirate Android 4.4.2 KitKat operativni sistem ukoliko vam se desi da vaš HTC Desire 620g krene loše da radi.

HTC Desire 620g je telefon koji radi poprilično dobro, naravno zahvaljujući MTK osmojezgranom procesoru… Međutim, često se ljudi vremenom odluče da se malo poigraju i dodatno unaprede svoj Desire 620g. Shodno tome, prilikom modifikovanja ovog telefona dešavaju se greške tipa: obriše se greškom neki servis, neka aplikacija ili čak se možda obriše neka bitna sistemska datoteka i tako obori Android.

>> HTC Desire 620G dual sim - karakteristike i cene <<U tom slučaju jedino rešenje je instaliranje novog, zvaničnog Android 4.4.2 KitKat operativnog sistema. Evo kako da to uradite.

*Napomena

Želimo da napomenemo da se odričemo svih odgovornosti. Sve što radite je na vašu odgovornost. Savetujemo da napravite rezervnu kopiju celokupnog uređaja kako biste mogli da vratite sve na staro ukoliko nešto krene naopako.

Kako instalirati zvanični Android 4.4.2 KitKat na HTC Desire 620g

1. Preuzmite fasciklu u kojoj su spakovane sve neophodne datoteke

>> Android 4.4.2 KitKat za HTC Desire 620g (Google Drive) <<

>> Android 4.4.2 KitKat za HTC Desire 620g (Yandex) <<2. Raspakujte fasciklu “Desire 620 Full Backup” koju ste preuzeli sa priloženog linka. Kada to uradite u njemu ćete imati ono najbitnije:

  • Sistem (Software)

  • Drajvere za telefon (Driver Auto Installer, Driver Preloader & USB VCOM)

  • Alatka za instaliranje (SP Flash Tool)3. Instalirajte drajvere za HTC Desire 620g tako što ćete pristupiti fascikli “Driver Auto Installer” i dvoklikom startovati .bat datoteku “Install”. Potom pristupite “SmartPhoneDriver” pa “x64” fascikli i startujte datoteku pod nazivom “dpinst”.

4. Instalirajte ADB drajvere koje možete preuzeti sa priloženog linka:>> ADB-Driver-v1.3.0.zip <<

5. Pokrenite “flash_tool” alatku koju ćete naći u ”SP Flash Tool” fascikli.

6. U fascikli “Desire 620 Full Backup\Software\UsbUpgradePackage” preimenujte datoteku “MT6592_Android_scatter” u “MT6592_Android_scatter.txt”. Dakle samo na kraju prvobitnog nazova datoteke dodajte “.txt”.

7. U okvriu SP Flash Tool alatke kliknite na taster “Scatter-loading” i pronađite prethodno preimenovanu datoteku “MT6592_Android_scatter.txt”.

8. Kada učitate Scatter datoteku, kliknite na zeleni taster “Download”.

9. Sada izvadite bateriju iz telefona, povežite telefon sa računarom putem MicroUSB kabla i tek onda ponovo ubacite bateriju u telefon.

10. Ako je drajver uredno instaliran, insalacija će biti započeta i to ćete moći da pratite u okviru SP Flash Tool alatke gde na samom dnu prozora boravi crvena statusna traka.

11. U slučaju da se ne pojavi crvena statusna draka, onda je potrebno da ručno instalirate “MT65xx Preloader” drajver. To ćete moći da obavite iz “Device Manager”-a tako što ćete navesti da računar potraži drajver za telefon u fascikli:

Desire 620 Full Backup\Drivers-Preloader-and-USB-VCOM\MT65xx Preloader

Bitno je da sve to obavite dok računar vidi nepoznat uređaj. Možda ćete morati više puta da vadite bateriju i ubacite je u telefon dok je on povezan kablom sa računarom.

12. Kada SP Flash Tool alatka prepozna telefon, instalacija će biti započeta. Na kraju će se pojaviti prozorčić sa velikom štiklom što znači da je sve uspešno privedeno kraju.