Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? [APLIKACIJA]

Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? [APLIKACIJA]

Pogledajte kratko ali detaljno video uputstvo koje pokazuje kako se skidaju pesme sa YouTube-a na pametni telefon!

Sajt YouTube više nije mesto gde idete da pogledate samo neki zanimljiv video. YouTube je odavno postao i zvanični muzički servis. Korisnici YouTube-a dugo ovaj sajt koriste kao “jukebox” te se vremenompojavila potreba da određen sadržaj sa YouTube-a bude omogućen za preuzimanje.

 Vodivši se zakonskim regulativama, YouTube to zabranjuje što doprinosi tome da se na Google Play marketu ne mogu naći valjane aplikacije koje vam mogu pomoći da preuzimate sadržaj sa YouTube-a. Srećom vi pratite nas, a mi smo rešili da vam pokažemo kako da preuzemete TubeMate aplikaciju, instalirate je i koristitie!

Kako preuzeti TubeMate:

Zbog copyright-a TubeMate nećete naći na Google Play prodavnici ali hoćete na adresi m.tubemate.net. Na vašem telefonu u internet pregledaču ukucajte navedenu web adresu. Zatim, kada vam se stranica učita i izvori za preuzimanje prikažu, vi dodirnite na izvor “UPtoDOWN”. Kada vam se ponovo učita stranica, imaćete zeleni baner sa naslovom “Download”. Dodirnite na njega i sačekajte da se TubeMate preuzme na vaš telefon.

Kako instalirati TubeMate:

Kada preuzmete TubeMate, prvo što morate da učinite je da štiklirate opcijunepoznati izvori”. Ako do sada to niste obavili OVDE imate uputstvo koje će vam detaljno objasniti kako da to učinite. Zatim nađite TubeMate.apk u “downloads” folderu i dodirom na tu datoteku započinjete instalaciju. Ispratite navođenje koje aplikacija ima, prihvatite uslove i završite instalaciju.

Kako koristiti TubeMate:

Ovo je aplikacija koju možete koristiti za preuzimanje sadržaja sa YouTube-a u nekoliko formata. Oni najpopularniji su naravno dostupni, MP3 i MP4, a naša preporuka je da uvek koristite MP4, kada želite video da preuzmete, a MP3 kada želite audio da preuzmete.

Dakle sve što treba da uradite je da pretražite sadržaj koji vas interesuje, zatim da dodirnete na njega kao da želite da ga pregledate. Tada će vam se u gornjem delu ekrana pojaviti mala zelena strelica koja je usmerena na dole. Dodirom na nju započinjete proces preuzimanja, tj. otvoriće se nov mali prozorčić koji nudi preuzimanje sadržaja u nekoliko formata. Tu selektujte MP3 i ponovo dodirnite zelenu strelicu koja je sada smeštena odmah ispod ponuđenih formata. Prvi put kada preuzimate MP3 format, aplikacija će vas pitati da preuzmete “MP3 Converter”, gde vi trebate prihvatiti to i instalirati je. Nakon instalacije, ponovite postupak i preuzimanje pesme sa YouTube-a će automatski biti preuzeto i konvertovano u MP3.

Ukoliko ste osoba koja nema Android uređaj na OVOM linku pogledajte uputstvo kako da preuzmete pesmu sa YouTube-a za Windows Phone i iPhone uređaje.